Katin helppo tonnikalapasta sisältää herkullisen yllätyksen: "Ihana ruoka"
Parsa sopii myös arkiseen pastaan väriä ja makua tuomaan.
Vinkkasimme taannoin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla ohjeen kevään parhaaseen parsarisottoon. Käynnissä oleva parsasesonki houkuttelee testaamaan tätä odotettua raaka-ainetta monenlaisiin ruokiin.
Oletko tullut ajatelleeksi, että parsa sopii myös monen arkisemman ruoan joukkoon?
Helppo tonnikalapasta parsalla höystettynä
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkasi muutama vuosi sitten helpon tonnikalapastan ohjeen.
Pastassa perinteinen vehnäpasta korvataan kaurapastalla ja tonnikala saa kaverikseen keväisen parsan.
– Tonnikapalapasta on ihana ruoka, joka valmistuu helposti arkisista raaka-aineista. Kaurapasta on mukavan makuinen ja tonnikala maistuu yleensä lapsillekin. Mausteita voit lisätä oman makusi mukaan, Kati vinkkasi.
Katso videolta vinkit tonnikalapastan valmistamiseen ja nappaa ohje: Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki