Nappaa vinkit kevään ykkösrisoton valmistamiseen.
Parsa on yksi kevään odotetuimmista raaka-aineista, ja sitä voi hyödyntää monenlaisissa ruoissa aina munakkaista pastoihin. Yksi takuuvarma kevätruoka on tietysti myös parsarisotto.
Keittiömestarit Hans Välimäki ja Harri Syrjänen ovat molemmat jakaneet MTV Uutisten Makuja-ruokasivuille omat risottoreseptinsä.
Lue myös: Ruoka, johon Hans Välimäki ei ikinä laittaisi liemikuutiota – vinkit valmistukseen: "Isoin virhe, mikä Suomessa tehdään…"
Hans Välimäen risottovinkit: Ei liemikuutioita
Hans Välimäki antoin kokkikoulussaan vuonna 2021 risottovinkkinsä. Välimäen mukaan risoton sekoittamiseen kannattaa valita pehmeä työväline, kuten silikonilasta tai puuhaarukka.
– Isoin virhe, mikä Suomessa tehdään risoton kanssa on, että kaikki eivät vieläkään tunnu ymmärtävän riisin olevan se tärkein elementti. Eli valitaan se oikeanlainen riisi, Välimäki tähdensi.
