Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sushia voi valmistaa myös näin?
Sushinystävät huomio! Kun et jaksa pyöritellä kymmeniä riisipalloja, on olemassa helpompikin tapa sushin valmistamiseen.
Lue myös: Oletko jo maistanut? Sushia näppärämpi japanilainen välipala rantautui Suomeen
Emmaniika Kokko jakoi taannoin Facebookin ruoanlaittoryhmässä kullanarvoisen vinkin.
– Meillä muksut, varsinkin vanhempi poika, rakastaa sushia ja sitähän voisi syödä vaikka melkein joka päivä, Emmaniika kertoo MTV Uutisille ja jatkaa:
– Silloin kun sushia tehdään itse, niin sitä tehdään aika iso määrä. Siitä nyt syntyi tämä sushipelti-idea, ei tarvitse pyöritellä jokaista riisipalaa yksitellen.
Emmaniikan mukaan sushipellin valmistaminen "nopeuttaa aika paljon sushin tekemistä". Kaiken lisäksi se on helppo syödäkin.
– Vaikka ei puikoilla tätä kyllä syödä.
