Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jäädytetty Nutella-juustokakku

Helppo nutella-juustokakku valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta.
Helppo nutella-juustokakku valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta.MTV
Julkaistu 13.09.2024 12:27

MTV LIFESTYLE

Nyt on helppo juustokakku! Testaa kotitalouden lehtori Anu Heinaron ohjetta.

Ainekset

  • 200 g suklaahippukeksejä
  • 75 g margariinia tai voita
  • 400 g tuorejuustoa
  • 300 g Nutellaa tai vastaavaa suklaalevitettä
  • 1 dl tomusokeria

Koristeluun

  • Pähkinä- tai mantelirouhetta ja suklaamakeisia

Valmistusohje

  1. Sulata rasva. Murenna keksit monitoimikoneella tai muovipussissa kaulimen avulla. Sekoita keksinmurut ja rasvasula keskenään. 

  2. Laita leivinpaperi pyöreän irtopohjavuoan (halkaisija n. 22–25 cm) pohjalle ja painele keksimuruseos pohjalle. Laita vuoka täytteen teon ajaksi jääkaappiin tai pakastimeen.

  3. Vatkaa tuorejuusto, Nutella ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

  4. Levitä seos vuokaan. Nosta vuoka pakastimeen 2–3 h ajaksi tai yön yli.

 Ota sulamaan huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoilua, koristele ennen tarjoilua pähkinärouheella ja suklaamakeisilla.

Kakun on tarkoitus olla matala, jotta se pysyy kasassa leikattaessa, kun se hieman sulaa. Näin se pitää muotonsa myös jääkaapissa sulatuksen jälkeen – mikäli tätä herkkua jää jäljelle.

Resepti: Anu Heinaro

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: Backbyn hätävarakakkuPiparisnickers – Tiinan helppo herkku sopii myyjäisiin ja syötäväksi lahjaksi Miljonäärin murotaikinaneliöt – Katin syntisen hyvät herkkupalat valmistuvat superhelpostiSuklaafondantHellapoliisin kermanekutGluteeniton Piparkakku-juustokakku
JuustokakkuNopeat ja helpotHuomenta SuomiUutisohjelmien aiheetLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Juustokakku
  • 18.6.11:57
    Mansikkakakku

    Pistaasi-mansikkajuustokakku

  • 3.5.08:04
    Nopeat ja helpot

    Juustokakut purkissa

  • 04.10.202420:00
    Juhlat

    Suolakinuski-suklaajuustokakku

  • 13.09.202412:27
    Nopeat ja helpot

    Jäädytetty Nutella-juustokakku

  • 22.03.202414:12
    Pääsiäinen

    Mangojuustokakku