Rigatonipastaa, länsirannikonsalaattia ja Rhode Island -kastiketta

Tilli ja Rhode Island -kastike ovat lyömätön yhdistelmä. Tämä runsas ja värikäs salaatti on juhlava iltaruoka sellaisenaan.

4 annosta

  • 2 dl rigatonipastaa
  • 2 keitettyä hummeria
  • 1 purkki taskurapuja (225 g)
  • 1 purkki ravunpyrstöjä (380 g)
  • ½ jäävuorisalaatti
  • 1 dl pakasteherneitä
  • Rhode Island -kastiketta
  • 5 herkkusientä
  • 2 tomaattia
  • 1 nippu tilliä
  • 1 sitruuna
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sulata hummerit. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä.

2. Halkaise hummerit. Valuta ravunpyrstöistä ja taskuravuista liemi lävikössä. Suikaloi jäävuorisalaatti. Lohko tomaatti ja leikkaa herkkusienet neljään osaan.

3. Sekoita pasta, taskuravut, ravunpyrstöt, salaatti, herneet, herkkusienet ja tomaatit tarjoilukulhossa. Mausta Rhode Island -kastikkeella. Asettele hummerit päällimmäiseksi. Koristele tillillä ja sitruunalla.

Parhaat ruokaohjelmat