Kinkkurullia ja kasvissalaattia

Tämä tarjoilu näyttää mukavalta, mutta halutessasi voit myös täyttää kinkkurullat salaatilla. Ellet halua Pernodia ruokaan, voit korvata sen maustemitallisella anista.

Neljälle

  • 1 porkkana
  • 20 g vihreitä papuja (haricot verts)
  • 1 dl pieniä herneitä
  • 2 ½ rkl etikkakurkkua
  • 1 omena
  • halutessasi 1 tl Pernodia
  • 2 dl majoneesia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 4 viipaletta keittokinkkua
  • salaattia

Valmistusohje

1. Kasvissalaatti: Kuori porkkana ja kuutioi se pieniksi paloiksi. Leikkaa pavut paloiksi, hienonna etikkakurkku ja kuutioi omena pieniksi paloiksi. Keitä porkkana, pavut ja herneet kevyesti suolatussa vedessä. Kaada vesi pois, huuhdo kasvikset kylmällä vedellä ja valuta. Sekoita kasviksiin majoneesi, lisää kurkku ja omena ja mausta Pernodilla, suolalla ja pippurilla.

2. Kääri kinkut rulliksi ja jaa jokainen rulla neljäksi palaksi. Asettele kinkkua ja salaatinlehtiä vadille ja asettele kasvissalaatti salaatinlehtien päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!