Nopeat kalkkunawrapit

kalkkunawrapit
Kalkkunawrapit sopivat vaikka vappupiknikille! MTV

Anu Heinaron nopeasti valmistuvat kalkkunawrapit ovat täydellinen välipala tai vaikkapa piknik-eväs.

Ainekset

  • rieskaleipää, tortillapohjia tai muuta ohutta leipää
  • kalkkunaleikkelettä
  • yrttituorejuustoa
  • jääsalaattia

Valmistusohje

  1. Pese jääsalaatin lehdet ja kuivata talouspaperin päällä.
  2. Voitele rieskat tai tortillapohjat yrttituorejuustolla. Laita päälle kalkkunaleikkelettä ja jääsalaattia. Rullaa tiiviiksi rullaksi ja laita kelmuun käärittynä jääkaappiin vetäytymään.
  3. Leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi: joko puoliksi tai vielä pienemmiksi suupaloiksi tarjoiluun.

Resepti: Anu Heinaro

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.