Toast Skagen ravunpyrstöillä
Toast Skagen on klassikko, joka tavallisesti valmistetaan katkaravuista. Tässä versiossa käytämme ravunpyrstöjä katkarapujen sijaan. Toast on aina raikas aloitus päivälliselle.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- 4 rkl majoneesia
- 400 g ravunpyrstöjä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- voita paistamiseen
- 80 g muikunmätiä
- 1 tl hienonnettua tilliä
Tarjoiluun
- 4 salaatinlehteä
- 4 sitruunalohkoa
- 1 tomaatti
- tillinoksia
Valmistusohje
1. Hienonna tilli, säästä muutama oksa koristeluun. Sekoita majoneesi, suola, pippuri ja tilli. Hienonna ravunpyrstöt ja lisää seokseen.
2. Ota leivistä pyöreät palat muoteilla ja paista ne kullanruskeiksi voissa.
3. Lohko tomaatti ja sitruuna. Levitä rapumajoneesi leipäviipaleille. Laita päälle nokare muikunmätiä. Koristele salaatilla, sitruunalla, tillillä ja tomaatilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa