Ystävät paljastavat: Samuli Edelmann haaveili roolista Cruisen kanssa

Kun Samuli Edelmannin tähdittämä Mission Impossible 4 -elokuva esitettiin suomalaisille kutsuvieraille, oli katsojien joukossa moni näyttelijän puolesta onnellinen ystävä.

Samuli Edelmann teki sen mistä moni suomalaisnäyttelijä on haaveillut; rooli kansainvälisen megatähden rinnalla, miljoonaluokan elokuvassa.

Kun Samuli Edelmann valittiin näyttelemään Tom Cruisen päävihollisen oikeaa kättä, toteutui eräs unelma, jota oli pidetty elossa pitkään.

MTV3.fin Viihdeuutiset kysyi maailmanmenestyksen kynnyksellä olevan Edelmannin ystäviltä tuntemuksia miehen menestyksestä. Jokainen oli vilpittömän iloinen Edelmannin puolesta, joka oli haaveillut kansainvälisestä tähteydestä jo vuosien ajan.

– Onhan tuo ihan mahtavaa. Tiedän, että se on ollut Samulin haaveena jo pitkään. Ja vielä ollut hauskaa, että on ollut haaveena, että pääsee Cruisen kanssa näyttelemään. Olen onnellinen kaverin puolesta, miten tässä voisi olla kateellinen kun täällä tuiskussa kävelee? Kari "Hissu" Hietalahti paljastaa.

Hietalahden mukaan Edelmann ei hiiskunut megaroolistaan edes ystävilleen, vaikka he yrittivätkin kaikin tavoin saada lisätietoa roolista.

– Juttelin maanantaina Samulin kanssa ensimmäisen kerran tästä roolista. Yritettiinhän me udella häneltä vaikka mitä, mutta ei se saanut kertoa siitä mitään. Ainoa mitä kuultiin oli se, että Cruise oli sanonut "Nice Running Samuel", ystävä naurahtaa.

Hietalahden lisäksi kutsuvieraiden joukossa oli myös muut Vintiöt-sarjasta tutut kasvot, joiden kanssa Edelmann teki huippusuosittua sarjaa 1990-luvulla.

– Tätä on teininä odottanut, että jos se joskus voisi tapahtua. Ja nyt se tapahtui, Niko Saarinen.

– Ei voi muuta sanoa kuin että Rane on kingi, Jussi Chydenius komppasi ystäväänsä.

– Samulilla on ollut pienestä pitäen sellainen, että hän on noita Hollywood-leffojen vuorosanoja mumissut, Janus Hanski paljasti naurahtaen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat