Ystävät järjestivät Jukka Hildénin Chachi-rakkaalle yllätyksen: "Päivä vietettiin kauniiden naisten kanssa"

1:29
Chachi jännitti rakkaansa esiintymistä – näin hän vastasi MTV Uutisille

Mukana juhlahumussa oli myös Beata Papp sekä Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat. 

Tanssijana ja sometähtenä tunnettu Chachi Hildén (o.s. Gonzales) odottaa toista lastaan yhdessä aviomiehensä Jukka Hildénin kanssa.

Perinteisiin kuuluen Chachin ystävät yllättivät hänet vauvakutsuilla. Mukana juhlahumussa oli Mikko Leppilammen puoliso, taitoluistelija ja Miss Suomi -kisoista tuttu Beata Papp, joka odottaa ystävänsä tavoin lasta. Mukana oli myös näyttelijä Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat.

Chachi julkaisi Instagram-tilillään liudan kuvia juhlistaan. Juhlavieraat olivat pukeutuneet valkoiseen ja jokaisella oli myös kukkaseppele päässään. Chachin sukujuuret ovat Meksikosta, ja maan teema näkyi myös juhlissa. 

– Kuinka kaunis päivä vietettiin kauniiden naisten kanssa. Se oli niin feminiinistä, täynnä myötätuntoa sekä yllätyksiä! Sain myös perinteisen meksikolaisen vauvan siunausseremonian. Ystäväni siunasivat kauniilla ja kilteillä sanoilla. Teimme kukkaseppeleet, söimme herkullista ruokaa, kuten kuppikakkuja ja nauroimme niin paljon, että kasvoihin lopulta sattui. Olen niin kiitollinen, että tapasin tämän kaveriporukan täällä Suomessa.

Voit selata kuvia nuolesta. 

Myös Beata julkaisi juhlista ja niiden valmisteluista kuvia

. Juhlaseurue pääsi myös veneilemään.

Chachi on tällä hetkellä viikolla 31, keskimääräinen odotusaika on 40 viikkoa. 

Tuleva pienokainen on Chachille ja hänen aviomiehelleen Jukka Hildénille toinen. Pariskunnan reilun vuoden vanha Sophia-tytär saa pikkusiskon. 

Hildénillä on aiemmasta liitostaan kaksi lasta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja