"Ystäväni ihmetteli, miksi hänen poikansa on aina kipeä" – kuvat paljastavat nokkamukeissa piilevän ällöttävän yllätyksen

Kuinka hyvin sinä saat puhdistettua lapsesi nokkamukin? Nämä vanhemmat kauhistuivat tajutessaan totuuden.

Kanadalaiset Marie-Pier L'Hostie ja Penny Powell jakoivat Facebookissa karmivia kuvia varoittaen homeesta, jota kerääntyy heidän lastensa nokkamukeihin, läikkymättömän nokan alle.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Marie-Pier kirjoitti: "Ystäväni Simon O'kanada oli huolissaan siitä, miksi hänen poikansa on aina kipeä. Hän rikkoi Tommee Tippee -mukin läikkymättömän nokan ja huomasi hometta suuosan alla. Se ei peseydy puhtaaksi, eikä sitä voi nähdä ilman rikkomista. Hän soitti yhtiöön ja nainen puhelimessa nauroi ääneen. Toisen Facebook-ryhmän päivitykseni jälkeen useat äidit muissa ryhmissä huomasivat myös hometta, joten jaan tämän teillekin. Te, joilla on näitä mukeja, olkaa varovaisia! Home pysyy niissä käsinpesun tai koneessa pesunkin jälkeen!"

Myös Pennyn kirjoitus sisälsi samat asiat: "Ystäväni ihmetteli, miksi hänen on poikansa on aina kipeä..."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

L'Hostien päivitystä on jaettu yli 46 000 kertaa, Powellin jo yli 100 000 kertaa. Molempiin päivityksiin tulvi kommentteja kauhistuneilta vanhemmilta sekä myös vanhemmilta, jotka kertoivat löytäneensä samantyyppistä hometta omien lastensa mukeista. Kaikki vanhemmat kertoivat pesseensä mukeja lukemattomia kertoja sekä käsin että koneessa. Tästä huolimatta hometta pääsi kertymään. 

Ilmeisesti kaikki nokkamukit, joista hometta löytyi, olivat kansainvälisen Tommee Tippee -yhtiön valmistamia. Tommee Tippeen Ranskan osasto otti maanantaina kantaa kohuun. Yhtiö kertoi Facebook-päivityksessään kuulleensa keskustelusta, pyysi anteeksi ja kertoi ottavansa selvää asiasta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yhtiö laittoi myös päivitykseensä linkit, joiden takaa löytyy ohjeet nokkamukien oikeaoppiseen pesuun. Vanhemmat kuitenkin kommentoivat homeisten mukikuvien kera ja vakuuttivat, ettei sitä osaa, jonka alle hometta kerääntyy, yksinkertaisesti voi pestä mukia rikkomatta.

Buzzfeed-sivusto otti yhteyttä Tommee Tippeen Yhdysvaltain osastolle selvittääkseen, onko sielläkin samanlaisia ongelmia. Yhtiö kertoikin testanneensa asiaa ja todenneensa, että oikeilla nesteillä (kylmillä ja kevyillä, kuten vedellä ja hedelmänlihaa sisältämättömillä mehuilla) käytettynä ja oikein puhdistettuna, ongelmia ei pitäisi olla. Yhtiön mukaan ongelmia voi puolestaan tulla, jos mukista juodaan maidonkorviketta, hedelmänlihaa sisältävää mehua tai lämpimiä juomia.

Lähde: Buzzfeed

Missä isit ovat hyviä? Lapset vastaavat videolla:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja