Ystävä kertoo Zimbabwessa kuolleen Lassila & Tikanoja -toimitusjohtajan poismenosta: "Tietoa alkoi pikku hiljaa tihkua – tätä on äärimmäisen vaikeaa käsitellä"

1:25

Zimbabwen lentoturmassa menehtynyt Pekka Ojanpää oli pidetty johtaja Lassila & Tikanoja -yhtiössä. Hänen poismenonsa on ollut suuri järkytys ystäville ja läheisille. Pelot heräsivät heti, kun tietoja suomalaismiesten kuolemasta Zimbabwessa alkoi tulla julkisuuteen.

Lassila & Tikanoja -yhtiön yhteiskuntasuhdejohtaja Jorma Mikkonen kertoo, että Zimbabwessa lentoturmassa menehtynyt toimitusjohtaja Pekka Ojanpää oli hänen esimiehensä ja ystävänsä. 

– Hän oli erittäin pidetty, aikaansaava ja arvostettu. Hän oli hieno ihminen. Tätä on äärimmäisen vaikeaa käsitellä, Ojanpää kertoo MTV Uutisten haastattelussa. 

– Omaisten suru on suuri.

Mikkosen epäilykset siitä, että Ojanpää saattaa olla uhrien joukossa, heräsivät, kun hän luki eilen, että neljän suomalaismiehen epäiltiin menehtyneen lento-onnettomuudessa Zimbabwessa.

Ojanpään tiedettiin olevan matkalla alueella neljän suomalaisen seurueessa.

– Tietoa alkoi pikku hiljaa tihkua. Illalla saimme vahvistuksen, Mikkonen kertoo.

Maanantaina yrityksessä järjestetään suruliputus ja hiljainen hetki. 

– Yritämme ymmärtää tämän asian ja toipua.

Ojanpää oli juuri siirtymässä Lassila & Tikanoja -yrityksestä Suomisen toimitusjohtajaksi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja