YouTube-tähti Miska Haakana aloitti uuden harrastuksen ja laihtui vuoden aikana yli 15 kiloa: "Näytän aivan eri ihmiseltä"

0:45
Katso esimakua tulevasta kaudesta!

Tubettaja Miska Haakana kilpailee MasterChef VIP -ohjelmassa.

Tubettaja Miska Haakanapitää itseään hyvänä kokkina. Hänen elämäänsä seuraa instagramissa yli 131 000 seuraajaa, YouTube-videoita on katsottu miljoonia kertoja ja maaliskuussa hänet nähdään MasterChef VIP -ohjelman kilpailijana.

Viime kesän MasterChef-kuvauksista hän muistelee erityisen lämmöllä kilpailijoiden välistä yhteishenkeä. Haakana ystävystyi myös monen vastakilpailijansa kanssa.

– Tutustuin Olgaan (Temonen) tosi hyvin ja meiltä löytyi yhteinen sävel. Olen jälkeenpäin käynyt hänen luonaan. Tutustuin myös Joeliin (Harkimo) paremmin kuvauksissa. Perttu (Sirviö) juttelee koko ajan. Ihan sama kuka hänen seurassaan on, niin hän puhuu koko ajan, Haakanen kertoo.

YouTube-tähti kertoo saaneensa jopa roolin Temosen ja hänen miehensä tulevasta elokuvasta.

– Tutustuin Olgaan ja karonkassa juteltiin pidempään. Hän sanoi, että on tulossa uusi leffaprojekti ja siinä on rooli johon sopisin todella hyvin. Kävin koekuvauksissa ja sain roolin tästä leffasta. Todella suuri unelma, että pääsee oikeasti leffaan.

Laihtui 15 kiloa juoksemalla

Haakanen aloitti lähes vuosi sitten uuden harrastuksen, jonka myötä hänen vartalonsa on muuttunut.

– Kun karanteeni alkoi, niin piti keksiä jotain tekemistä, niin aloin juoksemaan. Olen joka ikinen päivä juossut 15 kilometriä. Se on se, jolla pystyn rentouttamaan mieltä. Pakko juosta joka päivä.

– 15 kiloa, mitä siinä on laihtunut. Jos vertaa kuvia 2019 kesään, niin näytän aivan eri ihmiseltä. Ei sitä silloin huomannut. Jaksaa paljon enemmän.

Tubettaja muutti avopuolisonsa kanssa hiljattain uuteen kotiin. Viisi vuotta seurustelusuhteessa ollut tähti kertookin olevansa erinomainen kokki myös kotona.

– Kumppani ei pääse keittiöön. En päästä häntä. Hän voi yrittää, mutta hänellä on niin kovat paineet, kun olen asettanut niin isot kynnykset keittiöön.

MasterChef VIP MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ti 2.3. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja