Yökerhoammuskelusta syytetty: Ase laukesi vahingossa

Syyttäjä vaatii helsinkiläisessä Tiger-yökerhossa ammuskelleelle miehelle tuomiota muun muassa tapon yrityksestä ja törkeästä vammantuottamuksesta.

Syyttäjän mukaan 39-vuotias mies ampui riidan päätteeksi toista miestä kaksi kertaa.

Ensimmäinen luoti osui uhria ylävartaloon. Tämän jälkeen syytetty ampui uhria toisen kerran. Jälkimmäinen luoti osui uhria päähän.

Syyttäjän mukaan syytetty ampui vielä yhden laukauksen, joka osui sivullista miestä pohkeeseen.

Kiisti syytteet

Syytetty kiisti syytteet tänään Helsingin käräjäoikeudessa.

Syytetyn mukaan ase laukesi kamppailun seurauksena. Syytetyn asianajaja sanoi, että luodin päähänsä saanut mies tarttui aseeseen. Tämän seurauksena ase laukesi ja kaksi luotia osui toiseen uhreista ja yksi toiseen uhriin.

Syytetyn mukaan hän ampui ensin varoituslaukauksen ravintolan tupakointiterassin kattoon. Tämän jälkeen toinen asianomistaja tarttui syytetyn mukaan aseeseen, jolloin se laukesi vielä kolme kertaa. Syyttäjä huomautti, että terassilta löydettiin vain kolme hylsyä. Terassin katosta ei myöskään löydetty jälkiä luodeista.

Uhrit vaativat syytetyltä korvauksia vammoistaan. Syytetty on Vietnamin kansalainen, ja hänellä on raskas rikostausta. Hän on aiemmin syyllistynyt omaisuus-, huumausaine- ja väkivaltarikoksiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat