Mainos

Yllättävä paljastus: Seksikkäät vaatteet tekevät naisesta älykkäämmän näköisen?

Jos haluat antaa itsestäsi älykkään vaikutelman, vedä päällesi housupuvun sijaan minihame. 

Naisten pukeutuminen on aihe, joka herättää aina runsaasti keskustelua niin puolesta kuin vastaan. Usein naisia kehotetaan pukeutumaan vaatteisiin, jotka saavat heidät näyttämään hoikemmilta ja viehättävämmiltä. Tämä aikakausi ei ole ohitse, sillä nyt naisia kannustetaan pukemaan päälleen minihame tai vartalonmyötäinen mekko.

Pieni tutkimus on nimittäin nyt tullut siihen tulokseen, että seksikäs asu saa naisen näyttämään älykkäältä. 

Ihmisten asenteet muuttuneet 

Bedfordshiren yliopiston tutkija Alferdo Gaitan kokosi yhteen 64 opiskelijaa ja näytti heille kahta erilaista kuvaa samasta naisesta. Ensimmäisessä kuvassa nainen oli pukeutunut pieneen toppiin, minihameeseen ja jakkuun. Toisessa kuvassa naisella oli päällään pidempi hame eikä ihoa ollut niin paljoa näkyvillä.

Osallistujien tuli arvioida asujen perusteella naisen uskollisuutta, asemaa töissä, moraalia, persoonallisuutta, seksihaluja ja älykkyyttä. Arvioiden perusteella tutkija tuli siihen tulokseen, että seksikkäät vaatteet yhdistetään usein korkeaan älykkyyteen ja uskollisuuteen. Muihin arviointikohteisiin pukeutuminen ei vaikuttanut.

Gaitanin mukaan tämä kertoo ihmisten asenteiden muuttumisesta. Vaikka negatiivisia asenteita on edelleen olemassa, yhä useampi näkee seksikkyyden nykyisin positiivisena asiana.

Bisnespukeutumisen kouluttaja antaa omat vinkkinsä toimivaan puekutumiseen. 


Lähde: Independent 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.