Yllätä treffikumppanisi! 9 lapsuuden leikkiä, jotka toimivat erinomaisesti myös aikuisten treffeillä

Haluatko yllättää kumppanisi? Jos näin on, kannattaa seuraaviin treffeihin hakea vaikutteita lapsuuden leikeistä.

Treffien suunnittelu ja hyvän vaikutuksen tekeminen aiheuttavat kenelle tahansa paineita. Treffien ei kuitenkaan automaattisesti tarvitse tarkoittaa viiden ruokalajin illallista huippuravintolassa, vaan suureellisten suunnitelmien sijaan treffit kannattaa pitää mahdollisimman yksinkertaisena. Näin mielenkiinto suuntautuu siihen oleellisimpaan asiaan, eli treffikumppaniin. 

Erittäin toimivia, ja ennen kaikkea erittäin hauskoja treffi-ideoita voi ammentaa lapsuudesta. Lapsuuden leikkien ja pelien avulla tunnelma kevenee ja rentoutuu virallista ravintolaillallista paremmin. Ota seuraavat ideat käyttöön tuleville treffeillesi. 

1. Rento pyöräretki

Muistatko vielä ajan, jolloin ajelit pyörällä lähinnä viettääksesi aikaa ystäväsi kanssa, et pelkästään liikkumisen takia? Tämä treffimuoto antaa paljon enemmän vapauksia kuin esimerkiksi elokuvateatterissa istuminen. Pyöräretken kohde voi suuntautua spontaanisti minne vain mieli tekee. 

Fyysinen aktiviteetti lisää myös kehon endorfiinituotantoa, jolloin mieli paranee entisestään. Jos et omista pyörää, ne on helppo vuokrata tai lainata ystäviltä. Kevään treffejä odotellessa!

2. Huvipuisto ja vuoristorata-ajelu

Totta se on, myös tätä asiaa on tutkittu ihan yliopistotasolla asti. Texasilainen, seksuaalista käyttäytymistä selvittänyt tutkimus kertoo, että ihmiset ovat selvästi ihastuneempia toisiinsa vauhdikkaan vuoristorata-ajelun jälkeen. Ajelun tuoma jännitys yhdistää parin kuin parin. Jos haluat tehdä vaikutuksen, suuntaa siis huvipuistoon ja tarjoa ajelu vuoristoradassa. 

3. Minigolfin peluu

Ei ole väliä, onko sinulla pallo kirjaimellisesti hallussa, sillä minigolfin peluu on oiva tapa viettää aikaa yhdessä ja tutustua samalla toisiinsa. Leikkimielinen kisailu voi kuumentaa tunteita, ja kuka tietää, mihin peli lopulta oikein johtaa. 

4. Pilailu ja hassuttelu

Pilojen tekemisillä tarkoitetaan tässä yhteydessä lähinnä pieniä ja harmittomia piloja, jotka saavat sisäisen lapsesi heräämään eloon. Yhdessä hauskuuttelu voi luoda muistoja, joita vaalitte lopun elämäänne. Hauskuttelun avulla voit myös helposti todeta, kohtaavatko teidän huumorintajunne lainkaan.

5. Puistossa oleilu

Yksi parhaista, ja itse asiassa kaikkein romanttisimmista treffipaikoista löytyy puistoista. Ottakaa mukaanne erilaisia pelejä, joiden pelaamisen lomassa voitte hyvin keskustella maailman menosta. Frisbeen heittely ja keinuminen kuuluvat täydelliseen kesäpäivään. Talvisin puisto-olosuhteet voi järjestää myös olohuoneeseen. Viltti, evärasiat ja hyvä seura sulattavat kenen tahansa sydämen.

6. Vesipuistossa huvittelu

Monet aikuisten treffit sijoittuvat rentouttaviin kylpylöihin, mutta mitäpä, jos veisit treffikumppanisi vaihteeksi hurvittelemaan vesipuistoon. Porealtaassa lillumisen sijaan koette vauhdin hurmaa erilaisissa liukumäissä. Ilonpito on pääasiassa, mutta treffikumppanin näkeminen vähissä vaatteissa on tietysti pelkkää plussaa.

7. Pyjamabileet

Pyjamabileet eivät tässä yhteydessä tarkoita sitä mitä todennäköisesti luulet. Se tarkoittaa (vaatteet päällä) illan ja yön viettämistä henkilön kanssa, josta pidät. Voitte puhua kaikesta mahdollisesta aina elämän tarkoituksesta lapsuuden unelmiin saakka. Näin opitte tuntemaan toisenne hieman syvällisemmin. Myös herkkujen syöminen ja kauhuelokuvan katsominen kuuluvat ohjelmaan.

Näillä keinoin kumppania tuskin löytyy – katso hauska video:

Lähde: MTV News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja