Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa jätetty Tuula ihmettelee Miikan toimintaa: "Yhtäkkiä minut oli estetty kaikkialla"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Tuula haluaisi luoda keskusteluyhteyden Miikaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreimmalla kaudella avioituneet Tuula ja Miika päätyivät eroon vain viisi viikkoa häidensä jälkeen. Ero tuli Tuulalle sinänsä yllätyksenä, vaikka hän tiedosti pariskunnan haasteet erityisesti kommunikaation ja läheisyydentarpeen saroilla.

– Uskon, että eroon suurimpana syynä oli se, etteivät omat tunteeni heränneet niin nopeasti tai voimakkaana kuin Miika olisi toivonut. Luulen, että sen kestäminen oli rankin osuus siinä. Hän ei sitten pystynyt olemaan enää kanssani, Tuula pohtii MTV Uutisille.

Tuula ei kadu ohjelmaan lähtemistä erosta huolimatta. Hän olisi kuitenkin halunnut antaa orastavalle suhteelle hieman enemmän aikaa.

– Kuvausaika oli todella rankkaa, eikä se ollut sitä arkea, jota normaalisti eletään. Olisin halunnut antaa suhteellemme hieman enemmän aikaa, sillä se jäi osaltani ehkä hiukan kesken.

Tuula olisi erityisesti halunnut kääntää suhteen kannalta "viimeisen kortin", eli päästä elämään normaalia arkea Miikan kanssa. Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Tällä hetkellä ex-pari ei ole missään tekemisissä toistensa kanssa. 

– Emme tulleet eropäätökseen yhdessä, vaan Miika teki sen yksin. En tiedä tarkalleen syytä siihen, mikä oli viimeinen niitti. Yhtäkkiä minut oli vain estetty joka paikasta, Tuula kertaa.

– Olen hänen kanssaan samaa mieltä siitä, että molemmat pääsimme ehkä helpommalla näin. Olisin halunnut kuitenkin keskustella asiat läpi.

Ex-parin hääpäivää Tuula muistelee positiivisin ja helpottunein mielin. 

– Hääpäivä meni hyvin sumussa. Aika meni kuitenkin todella nopeasti enkä ehtinyt pysähtyä miettimään. Sukulaiset ja ystävät kyselivät paljon puolin ja toisin meistä. Vasta, kun pääsimme hotellille ja jäimme kaksistaan pohdimme, että kukas se puoliso onkaan. 

Vielä hääpäivä kaksikko ei kohdannut ongelmia. Tilanne muuttui kuitenkin suhteellisen pian häämatkan alettua.

– Koen, että meillä oli täysin eri odotuksemme fyysisestä läheisyydestä. Minusta tuntui vähän oudolta olla halittavana ja pussailtavana ja hän sitä niin voimakkaasti haki. 

Jaksoissa ilmenivät myös erityisesti pariskunnan kommunikaatiohaasteet.

– Se tuli aika nopeasti vasten kasvoja. Kohtasimme paljon väärinkäsityksiä, joita ei aina välttämättä edes selvitetty. Jäimme junnaamaan aika nopeasti siihen, Tuula myöntää. 

Miikan läheisyys oli tuossa hetkessä Tuulalle liikaa. 

– Työnsin häntä sitä kautta kauemmas. En usko, että Miika olisi koskaan painostanut minua tahallaan. Hän ei varmastikaan tiedostanut tuntemustani.

Toistaiseksi Tuula elää rauhallista arkea. Erityisesti tuleva kesä siintää jo naisen silmissä.

– Tässä kohtaa en etsi uutta suhdetta. Sen aika on ehkä vuoden vaihteen jälkeen. Ensi kesänä pidän ensimmäistä kertaa kesäloman aikuisiällä, joten sitä odotan jo kovasti.

Lisäksi hän aikoo keskittyä erityisesti tulevaan podcast-sarjaansa. 

Ensitreffit alttarilla katsottavissa mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat