Musta vuosi 2016 – nämä tunnetut parit erosivat kuluneena vuonna

Ikävien tapahtumien vuosi 2016 sisälsi myös useita särkyneitä avioliittoja ja suhteita.

Katso alta, keiden tunnettujen henkilöiden rakkausonni päättyi vuonna 2016.

Janna Hurmerinta ja Juno Korhonen

Laulaja Janna Hurmerinta ja räppäri Jon "Juno" Korhonen avioituivat elokuussa 2015. Vain puolen vuoden liiton jälkeen pariskunta kuitenkin erosi, kun Hurmerinta jätti erohakemuksen helmikuun lopussa 2016.

Angelina Jolie ja Brad Pitt

Angelina Jolie ja Brad Pitt erosivat oltuaan aviossa vain kaksi vuotta. Ennen vihkivaloja Hollywoodin megapari seurusteli kahdeksan vuoden ajan. Parilla on kuusi lasta, joista osa on adoptoituja. Jolie ja Pitt ovat päässeet sopuun lastensa huoltajuudesta. Jolien edustajien mukaan hän pysyy lasten huoltajana ja Pittillä on tapaamisoikeus.

Janni Hussi ja Lauri Korpikoski

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta tuttu kaunotar Janni Hussi erosi neljän vuoden jälkeen NHL-jääkiekkoilija Lauri Korpikoskesta. Eron takia Hussi muutti takaisin Suomeen Pohjois-Kanadasta, jossa hän oli asunut Korpikosken uran takia.

Taylor Swift, Calvin Harris ja Tom Hiddleston 

Laulajatar Taylor Swift ehti sekä seurustella että erota toisesta musiikkimaailman supernimestä, Calvin Harriksesta ja Avenger-näyttelijästä Tom Hiddlestonista. Swift ei ehtinyt kummankaan kanssa edes kihloihin, vaikka erityisesti Hiddlestonin kanssa asiat etenivät hyvinkin nopealla tahdilla.

Anu Saagim ja Ristomatti Ratia

Turun taidemessuilla vuonna 1990 tavanneet virolaiskaunotar Anu Saagim ja suomalaismuotoilija ja -suunnittelija Ristomatti Ratia erosivat 22 vuoden avioliiton jälkeen helmikuussa 2016. Kolmannesta avioliitostaan Saagimin kanssa Ratialla on poika Robin.

Lady Gaga ja Taylor Kinney 

Laulaja Lady Gaga ja näyttelijä Taylor Kinney tutustuivat toisiinsa You And I -musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2011. He kihlautuivat 2015 ystävänpäivänä, mutta hääpäivää pariskunta ei koskaan julkistanut. Erohuhut vahvistuivat todeksi kesäkuussa 2016.

Lauri Ylönen ja Paula Vesala

The Rasmus -yhtyeen solisti Lauri Ylönen ja PMMP-yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja ja näyttelijä Paula Vesala kertoivat eroavansa lokakuussa 2016. Muusikkopariskunta ennätti seurustella kymmenen vuoden ajan ennen avioitumistaan vuonna 2014. Parilla on vuonna 2008 syntynyt Julius-poika.

Jennifer Lopez ja Casper Smart  

Latinomegatähti Jennifer Lopez ja hänellekin tanssikoreografioita tehnyt Casper Smart alkoivat tapailla vuonna 2011. Pariskunta on aikaisemminkin pistänyt lusikkansa jakoon, mutta palannut aina yhteen. Smart petti Lopezia vuosia sitten, ja lupasi ettei tämä toistu. Lehtiväitteiden mukaan pariskunnan lopullinen ero lokakuussa 2016 johtui siitä, ettei Smart pystynyt pitämään tätä lupausta.

Ressu Redford ja Nina Björkfelt

Laulaja Ressu Redford ja vuoden 1990 Miss Suomen toinen perintöprinsessa Nina Björkfelt jättivät viralliset eropaperit kesällä 2016.  Redford kertoi jo vuotta aiemmin, että kahden lapsen vanhempien avioliitto oli lopussa, mutta virallisesti tuli voimaan pitkän päätöksen venyttämisen jälkeen joulukuussa 2016.

Mariah Carey ja James Packer 

Nick Cannonin ja Mariah Careyn avioero sai lainvoiman vasta tämän vuoden alussa. Carey kihlautui jo tammikuussa miljardööri James Packerin kanssa. Kihlasormuksen arvo oli ennätykselliset 9,5 miljoonaa euroa. Liitto päättyi eroon lokakuussa 2016, kun Carey sai tietää kihlauksen purkautumisesta median välityksellä.

Jutta Gustafsberg ja Ari Kokkonen

Viisi vuotta seurustellut ja kihloihin ehtinyt fitness-pariskunta Jutta Gustafsberg ja Ari Kokkonen erosivat heinäkuussa 2016. Parin oli tarkoitus avioitua alkuvuodesta 2015, mutta lopulta järjestämättä jääneitä häitä lykättiin tuolloin Gustafsbergin äidin yllättävän kuoleman takia.

Johnny Depp ja Amber Heard

Tämä näyttävä pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen kerran kuvauksissa vuonna 2009. Johnny Depp ja Amber Heard myönsivät parisuhteen vuonna 2012. Kaksikko kihlautui vuoden 2014 alussa. Hääkellot soivat maaliskuussa 2015.

Deppin huhuttiin pahoinpidelleen vaimoaan, ja tälle asetettiin väliaikainen lähestymiskielto Heardia kohtaan. Toukokuussa 2016 Heard jätti avioerohakemuksen yksin. Tämän jälkeen ero ja siihen liittyviä yksityiskohtia puitiin vielä pitkään ja Depp haki oikeuden päätöksen pitää eroon liittyvät yksityskohdat salassa.

Mikael Jungner ja Emilia Poikkeus

Entinen kansanedustaja Mikael Jungner ja 26 vuotta nuorempi rakas Emilia Poikkeus alkoivat seurustella vuonna 2014. Yhteen muuttaneen parin suhde kesti noin puolitoista vuotta, mutta suhde tuli päätökseen vuodenvaihteessa 2016. Pari nähtiin yhdessä muun muassa Linnan juhlissa 2015.

Nicolas Cage ja Alice Kim

Näyttelijäsuuruus Nicolas Cage tapasi kolmannen vaimonsa Alice Kimin naisen toimiessa tarjoilijana Los Angelesissa vuonna 2004. Cage kihlasi tuolloin vasta 19-vuotiaan Kimin neljä kuukautta heidän ensitapaamisensa jälkeen. Asumuserossa pariskunta oli vuoden 2016 alusta ja avioero tuli julki kesäkuussa 2016.

Lue myös:

    Uusimmat