Vuosi 2021 oli rakkaudentäyteinen – nämä 10 julkkisparia avioituivat

Osa julkkiksista juhli häitään hyvin hulppeasti, osa taas lähes tulkoon salaa.

Vuosi 2021 oli hankaluuksistaan huolimatta sangen rakkaudentäyteinen. Julkisuudesta tunnettujen tähtösten häitä juhlittiin niin Suomessa kuin maailmallakin.

MTV Uutiset listasi kymmenen tänä vuonna avioitunutta julkkisparia.

Paris Hilton ja Carter Reum

Hotelliperijätär ja seuraapiirikaunotar Paris Hilton avioitui marraskuussa näyttävästi pääomasijoittaja Carter Reumin kanssa.

Kolme päivää kestäneet juhlallisuudet sisälsivät muun muassa illallisjuhlat ja karnevaalit. Häät sisälsivät Hiltonin osalta useita asuvaihtoja ja karnevaaleissa naisen päällä nähtiin kirkkaan pinkki mekko sekä samansävyiset kengät ja sydämenmuotoiset aurinkolasit.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Häävieraisiin kuuluivat E! Newsin mukaan muun muassa näyttelijät Emma Roberts ja Evan Ross, tosi-tv-julkkis Kim Kardashian, stylisti Rachel Zoe sekä laulajat Bebe Rexha ja Paula Abdul.

Lena Dunham ja Luis Felber

Suositun Girls-sarjan luoja ja näyttelijä Lena Dunham avioitui syyskuussa muusikko Luis Felberin kanssa. 

Häistä julkaistiin lukuisia kuvia Voguessa, minkä seurauksena Dunham sai myös runsaasti arvostelua osakseen.

Dunham jyrähtikin arvostelijoille ja muistutti, ettei laihuus aina tarkoita automaattisesti terveyttä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voguen mukaan Dunhamin ja Felberin romanssi on ollut varsinainen salamasuhde, sillä pari tapasi vasta tämän vuoden tammikuussa. Dunhaminin piti kiireisenä 60 hengen häätilaisuudessa asunvaihdot, sillä nainen piti juhlallisuuksien aikana kolmea eri mekkoa.

Lily Collins ja Charlie McDowell

Näyttelijä Lily Collins avioitui syyskuussa Charlie McDowellin kanssa, jonka kanssa oli kihlautunut vuosi aikaisemmin. Laulaja Phil Collinsin tytär Lily on tunnettu muun muassa Netflix-sarjasta Emily in Paris.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Elle-julkaisun mukaan myös McDowell tulee kuuluisasta perheestä. Miehen äiti on näyttelijä Mary Steenburgen, joka on näytellyt useissa sarjoissa, kuten 30 Rock ja Orange is the New Black. Miehen isä on taas brittinäyttelijä Malcolm McDowell, joka on näytellyt esimerkiksi sarjoissa Entourage ja Heroes.

Gwen Stefani ja Blake Shelton

Laulajapari Gwen Stefani ja Blake Sheltonavioituivat 3. heinäkuuta Sheltonin Oklahoman tilalla Yhdysvalloissa. Pariskunta rakastui lähes kuusi vuotta sitten Voice-ohjelman kuvauksissa, jossa he olivat molemmat tähtivalmentajia. Pariskunta kihlautui vuonna 2020.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aviopari poseeraa Instagramiin jaetussa kuvassa Stefanin aiemmassa avioliitossa syntyneiden poikien, Kingstonin, 15, Zuman, 12, ja Apollon, 7 kanssa.

Stefanin hääpukuna nähtiin muotisuunnittelija Vera Wangin tekemä valkoinen mekko, jonka hameosa oli tylliä ja yläosa tiukka korsettimainen luomus. Lisäksi morsiamella oli yllään pitkä valkoinen huntu. 

Ariana Grande ja Dalton Gomez

Laulajatähti Ariana Grande avioitui kiinteistömoguli Dalton Gomezin kanssa toukokuussa. Intiimissä hääjuhlassa oli paikalla ilmeisesti vain 20 vierasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vihkiseremonia ja hääjuhlat pidettiin parin kotona Kalifornian Montecitossa.

28-vuotias artisti julkisti kihlauksensa 26-vuotiaan Gomezin kanssa viime vuoden joulukuussa. Pari alkoi tapailla tammikuussa 2020 ja he ovat viettäneet pandemian ajan tiiviisti aikaa Granden kotona Los Angelesissa.

Grande oli aikaisemmin kihloissa koomikkona tunnetun Pete Davidsonin kanssa, joka taas deittailee nykyisin Kim Kardashiania.

Lady Kitty Spencer ja Michael Lewis

Prinsessa Dianan veljentytär Lady Kitty Spencer, 30, avioitui heinäkuussa Michael Lewisin kanssa Italiassa. 62-vuotias Lewis on lehtitietojen mukaan eteläafrikkalainen muotimoguli ja miljardööri.

Morsiamen häämekko oli Dolce&Gabbana-merkin käsialaa, jonka mainoskasvona mallinakin työskennellyt Spencer on toiminut. Pitkähihaisen pitsimekon parissa työskenneltiin kuulemma kuuden kuukauden ajan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kitty Spencerin isä on Dianan veli, jaarli Charles Spencer, joka traditioista poiketen ei pystynyt saattamaan tytärtään alttarille. Jaarli joutui jättämään kunnian väliin, koska ei pystynyt liikuttamaan olkapäätään kivuliaan vaivan takia. 

Emma Bunton ja Jade Jones

Myös Spice Girlsistä tuttu laulaja Emma Bunton avioitui heinäkuussa 90-luvun Damage-poikabändistä tutun Jade Jonesin kanssa. 

Bunton ja Jade Jones alkoivat tapailla toisiaan jo vuonna 1998 ja kihlautuivat vuonna 2006.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tätä on odotettu jo kauan..itseasiassa 23 vuotta, mutta meillä oli mitä täydellisin päivä, emme ottaneet silmiämme pois toisistamme, se oli hyvin romanttista, Bunton kommentoi The Sunin mukaan Heart radio showssa.

Hääjuhla oli hyvin pienimuotoinen ja intiimi. Paikalla olivat vain hääparin äidit, pariskunnan lapset sekä kaksi ystävää todistajina.

Viivi Pumpanen ja Otso Rantakari

Heinäkuun lopulla kihlattunsa kanssa avioitui myös Miss Suomi ja juontaja Viivi Pumpanen. Pumpanen ja jääkiekkoilija Otso Rantakari kihlautuivat vuoden 2020 tammikuussa.

Hääpari avioitui mediatietojen mukaan Helsingin tuomiokirkossa. Vihkitilaisuuteen osallistui liuta julkkisvieraita, joiden joukossa oli muun muassa Pumpasen Posse-kollegoja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pumpanen kommentoi asiaa lyhyesti MTV Uutisille elokuussa:

– Ollaan pitkään asuttu yhdessä, niin ei tullut sellaista fyysistä muutosta arkeen, mutta totta kai mielessä on sellainen onnellinen muutos tapahtunut. Olen löytänyt kotiin henkisesti, Pumpanen kuvailee.

Alina Voronkova ja Joonas Hurri

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova ja hänen kiekkorakkaansa Joonas Hurri avioituivat viime heinäkuussa. Pariskunta meni kihloihin vuonna 2019.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Häitä juhlittiin Iitin Vuolenkoskella sijaitsevalla Husulan vintillä. Häiden myötä morsiamen uudeksi sukunimeksi tuli Voronkova Hurri.

Renny ja Johanna Harlin

Elokuvaohjaaja Renny Harlin ja tämän Johanna-rakas avioituivat syyskuussa monien käänteiden saattelemana.

Pariskunnan kihlajaisia juhlittiin heinäkuussa Kulosaaren Casinolla suuren ystäväjoukon kanssa, mutta pian juhlien jälkeen julkisuuteen tuli tieto, että Harlinit olivat oikeastaan jo naimisissa.

– Jotta vältetään kaikki hämmennys, niin meillähän on häät tulossa syksyllä St. Tropezissa Ranskassa. Mutta Ranskan lain mukaan meidän on pakko tehdä paperityöt hyvissä ajoin Suomessa ennen sitä. Me ollaan tehty se ja se on tullut julkisuuteen, Harlinit kommentoivat Instagramissa.

Syyskuussa pariskunta sanoi tahdon barokkilaistyylisessä Notre-Dame de-l’Assomption -kirkossa St. Tropezissa. Kolme päivää kestäneet juhlallisuudet sisälsivät hääparin suunnittelemaa ohjelmaa häävieraille. 

Pariskunnan tapahtumarikasta elämää seurataan The Harlins -sarjassa, joka nähdään mtv-palvelussa. Ohjelmaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana, joten myös pariskunnan häät nähdään sarjassa.

Lue myös:

    Uusimmat