Mediat: Kim Kardashian ja Pete Davidson ovat eronneet – sisäpiiriläinen kertoo, miksi

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian on mediatietojen mukaan jälleen sinkkumarkkinoilla, sillä mediatietojen mukaan hän on eronnut näyttelijärakkaastaan. 

Mediatietojen mukaan Kim Kardashian, 41, ja hänen käsipuolessaan viime kuukausina nähty Pete Davidson, 28, ovat eronneet ja päättäneet pysyä pelkkinä ystävinä. 

Asiasta uutisoi muun muassa uutistoimisto Reuters sekä useat viihdesivustot – mukaan lukien Daily Mail, jonka mukaan Davidsonin sisäpiiriläinen olisi vahvistanut erouutisen lehdelle. 

Niin ikään viihdesivusto Page Six kertoo saaneen vahvistuksen, jonka mukaan Hollywood-pariskunta erosi aiemmin tällä viikolla. 

Seurapiiri- ja tosi-tv-tähti Kardashian ja näyttelijä-koomikko Davidson ehtivät seurustella noin yhdeksän kuukauden ajan. 

Kardashian ja Davidson alkoivat tapailla lokakuussa 2021. Kaksikon suhde sai alkunsa, kun Kardashian vieraili Davidsonin luotsaamassa Saturday Night Live -ohjelmassa, jossa he vaihtoivat suudelman osana sketsiä.

Kiireinen aikataulu ja välimatka hiersivät suhdetta

Davidson on ollut jo pitkään kiinni Wizards!-elokuvan kuvauksissa Australiassa, missä Kardashiankin on nähty vierailleen lemmenlomalla viimeksi heinäkuun puolella. 

Erouutinen tulee vain päivä sen jälkeen, kun eräs lähde oli kommentoinut People-lehdelle, että ”pitkä välimatka ei ole ollut helppo asia Kimille”. 

– He rakastavat ja kunnioittavat toisiaan, mutta he huomasivat, että pitkä etäisyys ja heidän kiireiset aikataulunsa tekivät suhteen ylläpitämisen todella vaikeaksi, sisäpiiriläinen avaa taustoja E! News -sivustolle.

Kardashian haki helmikuussa 2021 avioeroa ex-puolisostaan, rap-artistii Kanye Westistä. Kaksikon ero tuli voimaan maaliskuussa 2022. Heillä on neljä yhteistä lasta: North, 9, Saint,6, Chicago, 4 sekä Psalm, 3. 

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

Juttua muokattu kello 6.34: Lisätty linkkejä sekä tieto siitä, että ero olisi tapahtunut aiemmin tällä viikolla. 

Lue myös:

    Uusimmat