Ylistää ihon kauneutta: Valokuvaajan projekti saa sinut kadehtimaan pisamia

Lontoolaisen valokuvaajan taideprojektin tarkoituksena on esitellä ihon kauneutta sen eri muodoissa.

Valokuvaaja Brock Elbankin taideprojekti voi saada sinut kateelliseksi pisamista. Tämä kuvasarjoihin erikoistunut valokuvaaja nimittäin kuvaa upeita otoksia henkilöistä, joiden kehoa peittävät lukuisat pisamat. 

Kuvaaja on kuvannut tähän mennessä jo yli 90 henkilöä ja lisää on tulossa. Hän etsii koko ajan lisää uusia kuvattavia ihon kauneutta ylistävää kuvasarjaansa varten. 

Haluaa ilmentää elämän monimuotoisuutta

Yleensä ihmiset, joilla on pisamia, vihaavat niitä. Kuitenkin ihmiset, joilla ei ole pisamia, himoitsevat niitä. Kuvaaja Brock Elbank kertoo olevansa onnekas saadessaan kuvata näitä ihon merkkejä, joiden kanssa kanssa ihmiset ovat kasvaneet. Pitivätpä he niistä tai eivät. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Otoksissa on uskomattoman upean näköisiä yksilöitä kaikilta elämänaloilta, kuvaaja kertoo.

Ajatus taideprojektiin lähti käyntiin, kun Elbank tapasi erään ystävänsä kesakkoisen pojan ja päätti kuvata häntä.

Pojasta ottamiensa kuvien innoittamana hän päätti jatkaa kuvausprojektiaan ja jakaa otoksensa yli 42 000 Instagram-seuraajalleen. Elbank kertoo, että hän haluaa kuvissaan ilmentää monimuotoisuutta, ja haluaa juuri tämän seikan vuoksi kuvata mahdollisimman montaa eri kansalaisuutta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Elbank on erikoistunut urallaan juuri valokuvasarjoihin. Hänellä on käynnissä myös toinen kuvaprojekti nimeltä #Beard eli parta, josta tulee taidenäyttely ensi kevään aikana. Kyseinen sarja kuului alunperin ihosyövän tiedotuskampanjaan, mutta nousi sitä myötä suureen suosioon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja