Yli 20 000 seuraajaa – kaksivuotias Instagram-tähti on yleisön ja vaatesuunnittelijoiden uusi lempilapsi

Tällä suloisella Instagram-tähdellä on ikää vasta pari vuotta, mutta hän on ehtinyt jo sulattaa sekä tuhatpäisen yleisön että vaatesuunnittelijoiden sydämet. 

Kun äiti Hayley Berlingeri perusti Instagram-tilin yksivuotiaalle tyttärelleen, hänelle ei tullut mieleenkään, että kukaan muu kuin lähipiiri päätyisi katselemaan kuvia.

Sana muodikkaista ja söpöistä kuvista levisi kuitenkin nopeasti, ja nykyisin 2-vuotias Valentina Capri on yksi menestyneimmistä ja kysytyimmistä Instagram-tähdistä kotimaassaan Australiassa.

Lukuisia vaatelähetyksiä päivässä 

Nykyisin tämän pikkutytön ei tarvitse tyytyä poseeraamaan pelkästään äidilleen, sillä Valentina pääsi suuren suosion myötä myös lastevaatemerkki KidzFashonin viralliseksi malliksi.

– Kun hänellä oli 1 000 seuraajaa, joku kysyi minulta, voisivatko he lähettää hänelle vaatteita vastineeksi kuvista. En edes tiennyt että tällaista on olemassa, Valentinan äiti Hayley kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Hän kertoo tytön saavan lukuisia vaatelähetyksiä päivässä, sillä lukuisat vaatemerkit haluavat tytön esittelevän heidän vaatteita tilillään. Kuvista on tarjottu myös rahaa. 

Äiti kertoo, ettei hänen ole tarvinnut ostaa tyttärelleen uusia vaatteita vuoteen.

Uhkaukset varjostavat menestystä 

Kaikki ei kuitenkaan sujunut täydellisesti, sillä perhe löysi pian itsensä keskeltä hakkerointiskandaalia. Tytön Instagram-tili oli onnistuttu valtaamaan, ja perhe sai myös uhkauksia mahdollisesta tytön kidnappauksesta.

Tilille alkoi pian ilmestyä myös outoja valokuvia, joissa henkilöt poseerasivat samoissa asennoissa kuin Valentina.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

He saivat lopulta tilin takaisin, mutta päättivät aloittaa koko homman alusta uudella nimimerkillä. Tällä hetkellä tytön @sweetlittlestory-tilillä on jo yli 20 000 seuraajaa.

Stailaus ja kuvat osana arkirutiineja

Valokuvien ottaminen kuuluu olennaisena osana heidän arkeaan. Äiti rakastaa tyttärensä pukemista, ja tytär puolestaan rakastaa poseeraamista. Kuvat äiti ottaa kotona ennen tarhaan lähtöä puhelimellaan.

– Olemme onnekkaita, että olemme saaneet tämän mahdollisuuden. Jos hän ei vanhemmiten enää nauti tästä, lopetamme heti, äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Valentina saa pian pikkusiskon, mutta uudelle tulokkaalle ei äidin kertomaan mukaan olla perustamassa omaa Instagram-tiliä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lähde: Dailymail

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja