Ylellinen puuteriprinsessa tai tulinen Dita Von Teese? Muuntaudu pin-up-tytöksi vuodenvaihteen juhliin

Glamouria hehkuva puuteriprinsessa vai tumma ja tulinen Dita Von Teese? Valitse näistä vaihtoehdoista suosikkisi joulun ja uudenvuoden juhliin ja varasta illan kuningattaren titteli.

Haetko vielä suuntaa joulun ja vuodenvaihteen juhlien tyyleihin? Ole muodikas ja viettelevän naisellinen ja pukeudu pin-up-tytöksi! Paljastavakin tyyli voi olla elegantti, jos luot sen oikein. Tässä kolme vaihtoehtoa inspiraatioksi:

1. Vintage-puuteri, joka henkii menneen ajan glamouria ja juhlatunnelmaa

Luodessasi klassisen Hollywood-kaunottaren ajatonta tyyliä, on sävymaailman aisoissa pitäminen tärkeä. Valitse yllesi luksusta – tai ainakin sitä muistuttavaa. Kiiltoa, karvaa ja helmiä! Punahuulet ja somistetut kutrit kruunaavat tämän muuten sävy sävyyn suunnitellun asukokonaisuuden.

2. 1950-luvun pastellisävyjen leikkisä ystävä

Pilkettä silmäkulmiin? Tämä on sinua varten! Unohda joulunpunainen ja ole rohkeasti pinkki. Mitä pastellimpaa, sen parempaa. Kynnet, huulet, mekko – onhan kaikki samaa sävyä ja 1950-luvun tunnelmia täynnä?

3. Jouluisa ja moderni puna-musta

Burleskitähti Dita Von Teese tietää, että klassinen punainen ja musta menee harvoin metsään. Ja mikä sopisikaan jouluun paremmin kuin herkullinen punainen. Älä laske leikiksi, vaan käytä punaista korostevärinä hillitysti kokonaisuuden kuitenkin nojatessa mustaan. Tähän tyyliin saa lisäsäihkettä esimerkiksi näyttävillä korvakoruilla!

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Osittainen lähde: Pin-Up Garage

Lue myös:

    Uusimmat