Yksi 92 miljoonan Eurojackpotin voittaneista ei ole vieläkään lunastanut voittoaan, vaikka otti Veikkaukseen yhteyttä jo syksyllä – aikaa enää 82 päivää: "Emme ole yhteydessä häneen"

4:12
Katso yllä oleva video: Näin historiallisen Eurojackpot-voiton myyneen kaupan kauppias kertoi MTV Uutiset Liven haastattelussa tunnelmistaan voiton jälkeen.

Yksi Siilinjärven Eurojackpot-voittaja ei ole vieläkään lunastanut lähes 2 miljoonan euron voittopottiaan.

Katso yllä oleva video: Näin historiallisen Eurojackpot-voiton myyneen kaupan kauppias kertoi MTV Uutiset Liven haastattelussa tunnelmistaan voiton jälkeen.

Suomeen osui viime elokuussa kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-voitto, lähes 92 miljoonaa euroa. Voitto osui 50 osuuden porukalle, eli kullekin voittajalle kilahti reilut 1,8 miljoonaa euroa.

Kyseessä oli historiallisen suuri potti, sillä se oli niin sanottu järjestelmäpeli,  johon osui 5+2-tuloksen lisäksi kaksi 5+1-voittoa ja pienempiä alavoittoja.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Voittajasta ei ole kuulunut marraskuun jälkeen

Veikkauksen tiedottaja Oskari Keskitalo kertoo MTV Uutisille, ettei voittajasta ole kuulunut marraskuun jälkeen.

– Edelleen odotellaan, josko hän tulisi lunastamaan voittonsa.

Edellinen yhteydenpito tapahtui marraskuussa, jolloin voittaja otti yhteyttä Veikkaukseen, koska oli Veikkauksen mukaan kuullut, että hänen peräänsä oli kyselty.

Voittaja ehti varata pariin kertaan voiton lunastusajan, mutta perui ne, koska ei Veikkauksen mukaan päässytkään tulemaan paikalle.

– Häneen päin me emme ole enää yhteydessä, vaan kunnioitamme hänen yksityisyyttään. Hänelle on kerrottu, miten hän voi (lunastusajan) varauksen tehdä, ja kyllä hän sen varmasti itsekin tietää tässä vaiheessa, Keskitalo kertoo.

"Tässä tapauksessa puhutaan todella pitkästä ajasta"

Veikkauksen mukaan voitto tulee lunastaa vuoden kuluttua arvontapäivästä lähtien.

Siilinjärven voittopotti napsahti 24. elokuuta 2019, joten voiton lunastukseen on aikaa enää 82 päivää.

– Kyllä tämä aika harvinainen tilanne on. Silloin tällöin voittajilla saattaa erinäisistä syistä voiton lunastus lykkääntyä pidemmälle, mutta tässä tapauksessa puhutaan todella pitkästä ajasta, Keskitalo kertoo.

Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa kertoi aiemmin MTV Uutisille, että mikäli voittoa ei lunasta ajoissa, se siirtyy Veikkauksen voittorahastoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja