Siilinjärvelle pamahtanut Eurojackpot-potti täytyy lunastaa Helsingissä – näin 92 miljoonaa jaetaan 50 voittajan kesken

Kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-voitto pelattiin Siilinjärvellä K-Supermarket Herkkupadassa porukkasopimuksella. Käytännössä voittosumma jaetaan 50 osuuden kesken.

Veikkauksen tiedottaja Pipsa Öhman kertoo, että porukkapelejä voi Veikkauksen kautta pelata monella tapaa, kuten porukkasopimuksella.

– Se on kirjallinen sopimus. Esimerkiksi Veikkauksen nettisivuilta voi tulostaa kaavakkeen ja siinä täytyy olla tietyt tiedot.

– Peli, kierros, päivämäärä, kuka porukkaan osallistuu, osallistujien allekirjoitukset, syntymäaika, panos ja osuus, luettelee Öhman tietoja, mitä porukkasopimuksen tekeminen vaatii. 

92 miljoonan euron tosite tulee viedä Veikkauksen pääkonttoriin

Jokainen Eurojackpot-voittajapelaaja sai maksamastaan osuudesta kuitin. Kuitti ei kuitenkaan riitä voiton lunastamiseen, vaan Veikkauksen pääkonttoriin täytyy toimittaa se yksi ja ainut lähes 92 miljoonan euron arvoinen tosite.

– Heidän pitää tulla meidän Veikkauksen pääkonttorille Helsinkiin ja tämä arvokas tosite sekä porukkasopimus pitää toimittaa Veikkaukselle, kuvailee Öhman voittosumman lunastusprosessia.

Käytännössä voittosumma tullaan maksamaan voittajien pankkitileille. Öhman kertoo, että voittajien kanssa sovitaan erikseen lunastuksen yksityiskohdista.

Veikkaus aikoo tarjota voittajakahvit kaikille voittajille. Porukan ei tarvitse kuitenkaan tulla paikalle yhtenä ryhmänä.

Voittajien tulee lunastaa voittosumma vuoden aikana. Lunastuksen jälkeen raha pitäisi saapua tilille kolmen viikon kuluttua.

Öhmanin mukaan kaikki Eurojackpot-voittajat eivät ole vielä ilmoittautuneet Veikkaukselle.

Lue myös:

    Uusimmat