Yhdisti voimansa hammaskeijun kanssa – äidiltä hulvaton yritys saada lapsi siivoamaan

Äidin nerokas keino saada lapsi siivoamaan on herättänyt ihastusta ja vihastusta.

Love What Matters -sivusto jakoi hiljattain Non-Stop Mom -bloggarin kuvan kirjeestä, jonka äitibloggari oli hammaskeijun nimissä jättänyt tyttärelleen.

Kuva kirjeestä on todellisuudessa jo vuosia vanha, mutta yhä edelleen äiti joutuu selittelemään sen sisältöä muille. Hammaskeijun nimissä kirjoitettua kirjettä arvostellaan kovin sanoin – ja äitiä sitäkin enemmän.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjeessä lukee seuraavaa:

"Rakkain Emily,

Tulin tänä iltana hakeakseni hampaasi ja jättääkseni maksun – makuuhuoneesi tilan vuoksi minulla oli kuitenkin vaikeuksia edes päästä sänkysi luo turvallisesti. Kun sitten pääsin sinne, en pystynyt löytämään hammasta tyynyltä johtuen tyynyjen, peittojen ja vartaloiden määrästä sängylläsi.

Minun täytyy tulla takaisin toisena iltana – ehkä voit sitä ennen siivota ja järjestellä huoneesi kunnolla. Lyön vetoa, että jos kysyt kiltisti äidiltäsi, hän voi auttaa sinua tekemään sen.

Suurella rakkaudella,

Hammaskeiju"

"Kauhea äiti"

Kirje on levinnyt sosiaalisessa mediassa aika ajoin ja Non-Stop Mom on selitellyt sitä useasti. Näin kävi myös nyt suositun Love What Matters -sivuston jaettua kirjeen. Äiti kertoo saaneensa runsaasti kommentteja, joissa hänen toimintaansa arvostellaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äiti kirjoittaa:

"Tiedättekö, mitä pidän niin uskomattomana siinä typerässä kirjeessä, jopa kaiken tämän ajan jälkeen?

Ihmiset eivät voi myöntää olevansa väärässä.

Joktut kommentit, joita olen saanut tänään... vau. "Kuinka kauhea äiti, pilaa tuon lapsiparan lapsuuden, tuhoaa hänen unelmansa, opettaa häntä olemaan luottamatta", blaa blaa blaa. Joten kiltisti huomautan, että Emily oli 11-vuotias tuohon aikaan, hän ei uskonut hammaskeijuun, hän piti kirjettä vitsinä ja me kaikki nauroimme sille. Ei vahinkoa, vai mitä?

Ei, sillä ei ole väliä. Olen kamala ihminen – koska kaikki, mitä tarvitaan ihmisen tuomitsemiseen, on joku satunnainen paperinpala, joka leviää netissä, ja joka on otettu täysin asiayhteydestään.

En ymmärrä ihmisiä, jotka voivat käyttää niin paljon energiaa negatiivisena olemiseen, en oikeasti ymmärrä. Eikö olisi helpompi sanoa "Vau, sekö oli koko tarina, nyt ymmärrän" ja jatkaa elämäänsä? Miksi pitää jatkaa kiistaa senkin jälkeen, kun on saanut kaikki faktat?

Rauhoittukaa ihmiset. Elämä on liian lyhyt negatiivisena olemiseen. Oikeasti."

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lähde: Facebook

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.