Withings esitteli Steel HR -sykemittarikellostaan uudet safiiripinnalla varustetut Sapphire Signature -erikoisversiot

Withings on esitellyt ja tuonut myyntiin sykemittarin sisältävästä ja aktiivisuutta seuraavasta Steel HR -kellostaan uudet Sapphire Signature -erikoisversiot.

Tarjolla olevat tyylivaihtoehdot ovat 36 millimetrin koossa Blue & Silver sekä White & Rose Gold sekä 40 millimetrin koossa Black & Slate Grey.

Sapphire Signature -mallit eroavat tavallisesti nimensä mukaisesti kestävämmän safiirikristallin käytöllä kellotaulun pintana tavallisen lasin sijaan. Runko on uusissakin versioissa ruostumatonta terästä.

Sapphire Signature -versioiden hinta Withingsin omassa verkkokaupassa on 299,95 euroa, kun perusmallit maksavat 179,95 tai 199,95 euroa.

Steel HR tuli alun perin myyntiin Nokian nimellä viime vuonna, mutta on nyt palannut jälleen Withings-brändin alle Nokian myytyä terveysliiketoimintansa takaisin yhdelle Withingsin perustajista.

Steel HR -kellon varustukseen kuuluvat perinteiset kellon viisarit, päivän aktiivisuustavoitteen saavuttamista seuraava pikkuviisari sekä pieni digitaalinäyttö, joka näyttää kuntoiluun liittyviä tietoja ja älypuhelimelta saapuvia ilmoituksia yhdessä värinän kanssa.

Kello toimii yhdessä älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kanssa. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-puhelimille.

Steel HR sisältää laajan kattauksen erilaisia kuntoilu- ja aktiviteettimittauksia. Se mittaa pulssia ranteesta vihreiden LED-valojen avulla ja tarjoaa näin tietoa sydämen sykkeestä niin kuntoillessa kuin levossa ja unessakin. Lisäksi kello sisältää askelmittarin, joten se kertoo myös muun muassa käveltyjen askelten ja kuljetun matkan pituuden sekä poltettujen kaloreiden määrän. Kello tunnistaa myös, kun käyttäjä alkaa uida, kertoen tilastotietoja uintitreenistä, sekä analysoi unen laatua sekä unisyklien pituuksia ja herätyksiä, kertoen käyttäjälle tietoja tämän unirytmistä. Tarjolla on myös älykäs herätys, joka pyrkii suorittamaan herätyksen unen kevyessä vaiheessa.

Steel HR on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti. Kello toimii ladattavalla akulla, ja yhdellä latauksella laitteen on määrä toimia 25 päivää pulssimittauksia tarjoten. Jos laitetta ei tuossa vaiheessa ladata, riittää virtaa vielä 20 päiväksi ilman pulssimittauksia, jolloin kuitenkin esimerkiksi kellon askelmittari edelleen toimii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja