Mainos

Wärtsilä myi suuren dieselvoimalan

Wärtsilälle historiansa suurin voimalakauppa; 160 MW:n voimala Guatemalaan.

Diesel-moottori, Wärtsilä

Wärtsilä on saanut historiansa suurimman voimalatilauksen kaupan arvolla mitaten. Kaupan arvo on yli 130 miljoonaa euroa. Voimala toimitetaan Duke Energy International Guatemala Operaciones Limitada (DEI)-yhtiölle. Voimalan polttoaineena on aluksi raskasöljy ja sitä voi käyttää myös bitumi-vesiemulsio-polttoaineella. Voimalan sijaintipaikka on San Jose Guatemalassa.

- Wärtsilän teknologia valittiin, koska se mahdollistaa voimalan taloudellisen ja luotettavan käytön kustannuksiltaan edullisella polttoaineella. Wärtsilä neuvottelee DEI:n kanssa myös voimalan huolto- ja käyttöpalvelusopimuksesta, sanoo Wärtsilä North America Inc:n toimitusjohtaja Thomas Carbone, joka vastaa Amerikan voimalatoiminnasta.

Wärtsilä toimittaa alan viimeisintä tekniikkaa edustavan voimalan avaimet käteen -toimituksena.

Duke Energy on monialainen kansainvälinen energiayhtiö, jolla on laaja energialaitosten ja energiaosaamisen verkosto. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2000 yli 49 miljardia dollaria. Yhtiön pääkonttori on Charlottessa, Pohjois-Carolinassa USA:ssa. Duke Energy noteerataan New Yorkin Pörssissä (DUK). Lisätietoja yhtiöstä saa internetistä osoitteesta www.duke-energy.com

Wärtsilä on maailman johtava laivojen propulsiojärjestelmien toimittaja ja merkittävä hajautettuun energiatuotantoon tarkoitettujen voimaloiden sekä huolto- ja käyttöpalvelujen tarjoaja. Konserniin kuuluu lisäksi pohjoismainen erikoisteräsyhtiö sekä huomattava osake-omistus, joka tukee ydinliiketoimintojen kehittämistä. Wärtsilän liikevaihto vuonna 2000 oli 2,7 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 10.500.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.