Mainos

Wallinille satelee epäluottamuslause-esityksiä

Eduskunnan oppositio esittää jopa kahta epäluottamuslausetta puolustusministeri Stefan Wallinille (r.). Vasemmistoliitosta erotettu kahden edustajan vasenryhmä ehätti kertoa aikeistaan ensimmäisenä.

Pian ilmeni, että keskusta ja perussuomalaisetkin ovat samalla asialla. Eduskuntaryhmät esittävät yhteistä henkilökohtaista epäluottamuslausetta Wallinille.

Keskustan ryhmäjohtaja Kimmo Tiilikainen kertoi STT:lle suunnitellusta epäluottamuuslause-esityksestä kuultuaan vasenryhmän tehneen vastaavan esityksen.

Keskustan ja perussuomalaisten esitys koskee Wallinin kohua herättäneitä toimia varuskuntauudistuksessa. Puolueiden eduskuntaryhmät käsittelevät asiaa ylimääräisissä kokouksissaan tänään.

Tiilikainen toivoo, että Wallin ja pääministeri Jyrki Katainen (kok.) olisivat paikalla huomenna täysistunnossa.

Vasenryhmän esitys ei liity Dragsvikiin

Vasenryhmänn puheenjohtajan Markus Mustajärven mukaan ryhmän epäluottamuslause-esitys ei liity Wallinin toimiin Dragsvikin varuskunnan säilyttämisessä.

Vasenryhmän esitys liittyy Mustajärven mukaan Suomen ja Israelin välistä asekauppaa koskevaan salaussopimukseen.

Ryhmän lausumaesityksessä todetaan, että Wallin on menetellyt epäasiallisesti salaamalla useaan otteeseen hallinnonalansa tietoja ja puhunut totuuden vastaisesti.

Vasenryhmän esityksen syystä kertoi Kansan Uutiset verkkosivuillaan.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.