Vuosi naimisissa: Näin Cambridgen herttuatar onnistui asuvalinnoissaan

Helmi kokosi yhteen Cambridgen herttuattaren Catherinen pukeutumistyylit ensimmäisen avioliittovuoden varrelta. Näin tyyli-ikonin pukeutuminen on muuttunut vuoden varrella.

Siitä lähtien kun Kate Middletonina aiemmin tunnettuCambridgen herttuatar Catherine astui avioliiton satamaan yhdessä prinssi Williamin kanssa, on naisen jokaista askelta seurattu tarkkaan. Milloin huolen aiheena on ollut herttuattaren hento olemus, milloin se, aikooko hovi jo tiedottaa perheenlisäyksestä. Pukeutumisesta nuorta kuninkaallista ei kuitenkaan päästä kritisoimaan kovinkaan usein, sillä tyylin neito hallitsee. Muotialalla aiemmin työskennellyttä naista on alettu pitää tyyli-ikonina, jonka pukeutumisvalintoja seurataan ympäri maailmaa.

Catherinen asuvalinnat toimivat inspiraation lähteenä monille tyylitietoisille naisille. Kun herttuatar pukeutui Reissin Nanette-mekkoon, se myytiin loppuun niin nopeasti, että yhtiö joutui valmistamaan hameesta uusioerän. Aiemmin tuntemattomammasta vaatebrändistä tuli näin hetkessä suosittu.

Herttattaren on nähty pukeutuvan usein myös Issan ja LK Bennettin asuihin, Katherine Hookerin takkeihin ja Hudson Jeansin farkkuihin. Alexander McQueen suunnitteli Catherinelle hääasun ja on ollut häiden jälkeenkin herttuattaren suosiossa. Asusteista etenkin Mulberryn ja Tod´sin kassit ovat olleet kauniin naisen mieleen.

Ensimmäisen avioliittovuoden kohokohtiin on kuulunut monta tyylikästä asua. Alkusyksystä sadat fanit kirkuivat, kun prinssi William käveli vaimoineen pitkin punaista mattoa Hollywoodin BAFTA-gaalassa. Punainen matto oli täynnä maailmantähtiä, mutta kuninkaallinen Catherine vei täydet pisteet Alexander McQueenin vaalean liilassa mekossa ja kuningattarelta lainatuissa korvakoruissa.

Asuvalinnoistaan herttuatar Catherine on joutunut kritiikin silmään vain harvoin. Catherinea on pidetty toisinaan liian tätimäisenä ja tylsänä pukeutujana. Konservatiivinen tehtävä asettaa herttuattarelle kuitenkin selkeät raamit asuvalintoihin, joten aina ei voi onnistua.

Tyylipoliisit-ohjelmasta tuttu Kelly Osbourne sen sijaan kritisoi herttuatarta siitä, että hän pitää liian usein samoja vaatteita. Ekologisten arvojen ja kierrättämisen roolia ei kuitenkaan voi nykypäivänä väheksyä, joten Catherine välittää valinnoillaan oikeanlaista viestiä ihailijoilleen.

Aina tyylimoka ei ole itsestä kiinni. Viime kesänä herttuattarelle kävi nolo moka, kun tuuli nosti kauniin naisen hameen korviin Calgaryn lentokentällä. Vihahdus ei kestänyt pitkään, mutta maailmalle levisi valokuvia Catherinen lainganlaihasta vartalosta. Jenny Packhamin keltainen mekko oli sen sijaan upea ilmestys.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja