Vuokraisitko tähden luksuslukaalin 26 000 eurolla kuussa?

O.C.-sarjasta aikoinaan tutuksi tullut näyttelijä Mischa Barton on asettanut huikaisevan Beverly Hillsin kartanonsa vuokralle.

Rästiin jääneitä palkkioitaan näyttelijä Mischa Bartonilta, 27, karhuavat raittiusvalmentajat saattavat saada rahansa, jos tähti saa vuokrattua Beverly Hillsin talonsa haluamaansa hintaan. Barton on valmentajille liki 70 000 euroa velkaa eikä ole tähän mennessä suostunut maksamaan rahoja. Tähti väittää äitinsä palkanneen valmentajat eikä ole kokenut olevansa velvollinen maksumieheksi. Onko talon vuokralle asettaminen kuitenkin merkki siitä, että tähti saattaa sittenkin olla halukas keräämään rahat kokoon?

Barton on aiemmin yrittänyt myydä kartanoaan 6,6 miljoonalla eurolla, mutta myymisen epäonnistuttua tähti tarjosi taloa vuokralle 23 000 eurolla kuukaudessa. Asuinkustannusten kohottua kaunotar on kuitenkin kohottanut myös vuokrapyyntöään kolmella tuhannella eurolla.

Puolikkaan hehtaarin kokoisella tilalla sijaitsevan 910-neliöisen talon päärakennuksessa on kahdeksan makuuhuonetta ja kymmenen kylpyhuonetta. Lisäksi talosta löytyy upea keittiö. Tilaan kuuluvat myös kolme erillistä vierastaloa, kotikylpylä ja pihaa koristava uima-allas.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja