Mainos

Vuohenjuustoa ja katkarapuja

  • 1/2 kerää amerikansalaattia
  • 2 tomaattia
  • pala kurkkua
  • 1/4 paprikaa
  • 4 tupsua tilliä
  • 100-200 g kuorittuja katkarapuja
  • 4 viipaletta vaaleaa paahtoleipää tai vuokaleipää
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 200 g vuohenjuustoa
  • Kastikkeeseen: balsamiviinietikkaa oliiviöljyä

Sekoita salaatti tomaatista, kurkusta ja amerikansalaatista ja aseta se keoksi lautasille. Ripsota päälle balsamiviinietikka-oliiviöljykastiketta. Se valmistetaan niin, että balsamiviinietikkaa on 1/3 ja oliiviöljyä 2/3.

Laita katkaravut keoiksi viereen. Aseta pyöreä vuohenjuusto leipäviipaleen päälle. Leikkaa juuston yli menevä ylimääräinen leipä pois. Valuta hunaja juuston päälle.

Kuorruta uunissa noin 225 asteessa ylälämpö päällä kunnes juusto saa kauniin värin. Aseta salaatin päälle ja koristele annos pieniksi kuutioiksi hakatulla paprikalla ja tillillä.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.