Vuohenjuustoa ja katkarapuja

  • 1/2 kerää amerikansalaattia
  • 2 tomaattia
  • pala kurkkua
  • 1/4 paprikaa
  • 4 tupsua tilliä
  • 100-200 g kuorittuja katkarapuja
  • 4 viipaletta vaaleaa paahtoleipää tai vuokaleipää
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 200 g vuohenjuustoa
  • Kastikkeeseen: balsamiviinietikkaa oliiviöljyä

Sekoita salaatti tomaatista, kurkusta ja amerikansalaatista ja aseta se keoksi lautasille. Ripsota päälle balsamiviinietikka-oliiviöljykastiketta. Se valmistetaan niin, että balsamiviinietikkaa on 1/3 ja oliiviöljyä 2/3.

Laita katkaravut keoiksi viereen. Aseta pyöreä vuohenjuusto leipäviipaleen päälle. Leikkaa juuston yli menevä ylimääräinen leipä pois. Valuta hunaja juuston päälle.

Kuorruta uunissa noin 225 asteessa ylälämpö päällä kunnes juusto saa kauniin värin. Aseta salaatin päälle ja koristele annos pieniksi kuutioiksi hakatulla paprikalla ja tillillä.

Lue myös:

    Uusimmat