Mainos

Vuohenjuusto-vesikrassipasta

  • 80 g vuohenjuustoa (Chevre)
  • 100 g kivettömiä vihreitä viinirypäleitä
  • 1 ras vesikrassia
  • 3 kevätsipulia
  • 1 appelsiini
  • suolaa ja mustapippuria
  • 200 g tuorepastaa (Giovanni Rana)
  • 0,5 dl oliiviöljyä (Lanfranchi)

Leikkaa vuohenjuustosta kuori pois ja kuutioi se karkeasti. Laita kulhoon. Raasta appelsiinin kuori ja purista mehu. Lisää vuohenjuuston joukkoon. Lisää mukaan myös hienonnettu kevätsipuli, vesikrassi ja puolikkaat viinirypäleet sekä oliiviöljy. Keitä pasta kypsäksi, valuta ja sekoita muiden raaka-aineiden kera. Mausta pasta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.