Vuoden täyttänyt Archie on kuin ilmetty prinssi Harry – yksi kuvapari löi kuitenkin Twitter-raadin ällikällä

Pitkästä aikaa julkisuudessa nähty Archie muistuttaa häkellyttävän paljon prinssi Harrya. Twitterissä levinneen kuvan perusteella pienokaisessa on samaa näköä kuitenkin myös äitinsä kanssa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat kuninkaallisfanit riemastumaan keskiviikkona toden teolla, kun pariskunnan vuoden vanhasta Archie-pojasta julkaistiin pitkän odotuksen jälkeen tuore video.

Archie vietti ensimmäistä syntymäpäiväänsä keskiviikkona ja esiintyi Britannian Pelastakaa Lapset -järjestön videolla äitinsä kanssa lukupuuhissa.

Sosiaalisessa mediassa moni kiinnitti jälleen huomiota siihen, kuinka paljon Archie muistuttaa isäänsä.

Havainnon vahvistavat kuvat prinssi Harrysta vuosilta 1984 ja 1985.

Twitterissä levisi kuitenkin myös kuva herttuatar Meghanin lapsuudesta. Hämmentävää kyllä – Archie muistuttaa kuvan perusteella kovasti myös äitiään vauvana.

– Hän näyttää olevan onnellinen vauva aivan kuten äitinsäkin.

Enemmistö Twitter-raadista tuntui kuitenkin olevan yhä sitä mieltä, että Archie on kuin ilmetty isänsä.

– Hän on Harryn kaksonen, eräs kiteytti monien mielipiteen.

Archiesta julkaistu video oli ensimmäinen vilaus pienokaisesta sitten tammikuun, jolloin paparazzit yllättivät herttuatar Meghanin Vancouverin saarella Kanadassa.

Vanity Fair -lehden lähteiden mukaan Archie syntymäpäivää oli tarkoitus juhlia alun perin isommin, mutta suuremmat juhlallisuudet on nyt peruttu, sillä Harry ja Meghan noudattavat tarkasti koronavirukseen liittyvää ohjeistusta.

Lue myös:

    Uusimmat