Vihdoin! Kuninkaallisfanien odotus palkittiin: 1-vuotias Archie esiintyy suloisella videolla – hihkuu intoa äitinsä sylissä

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Archie-poikaa on nähty julkisuudessa hyvin harvakseltaan. Ensimmäisen syntymäpäivänsä kunniaksi pienokainen nähtiin suloisella videolla.

Britanniassa iloittiin vuosi sitten, kun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen putkahti maailmaan 6. toukokuuta. Archie Harrison Mountbatten-Windsor viettää näin ollen keskiviikkona ensimmäistä syntymäpäiväänsä.

Archie on pidetty visusti pois julkisuudessa, mutta pienen miehen ensimmäisenä syntymäpäivänä kuninkaallisfanien pitkä odotus palkittiin vihdoin! Pieni syntymäpäiväsankari nähdään nimittäin vihdoin myös videolla, kun Britannian Pelastakaa Lapset -järjestön Instagram-tilillä julkaistiin hilpeä video, jolla Meghan lukee pojalleen Duck! Rabbit! -nimistä kirjaa.

Videolla Archie istuu suloisesti äitinsä sylissä ja uppoutuu kirjan pariin. Vajaan kolmen minuutin mittaisella pätkällä pikkuiselle meinaa hetkellisesti tulla suru puseroon, mutta tilanne kääntyy lopulta hymyn ja naurun puolelle.

Video paljastaa, että Archie on kasvanut kovasti sen jälkeen, kun hänestä on viimeksi nähty valkokuvia. Vaikka hän ei tiettävästi vielä kävele, on vauhti kuitenkin Vanity Fair -lehdelle puhuneiden lähteiden mukaan kova.

– Hän on upea pieni poika, iloinen ja täynnä tarmoa. Hän hymyilee koko ajan, lähde paljastaa lehdelle.

Ensimmäisiä syntymäpäivä juhlia oli tarkoitus juhlistaa isommin, mutta koronavirukseen liittyvien määräysten mukaan Archie ei ilmeisesti näe syntymäpäivänään edes varsin lähellä perhettä asuvaa isoäitiään Doria Raglandia.

– He ottavat tilanteen vakavasti, eivätkä ole tavanneet edes Doriaa, Vanity Fairille kerrotaan.

Herttuatar Meghanin uskotaan kuitenkin leipovan syntymäpäiväkakun, sillä hänen tiedetään olevan innostunut kokki.

– Meghanin tuntien hän varmasti leipoo. Kakusta tulee todennäköisesti herkullinen, mutta asokeriton ja terveellinen.

Lue myös:

    Uusimmat