Vuoden naiseksi valittu Rihanna on hyväntahtoinen menestyjä

Italian Vogue on valinnut laulaja Rihannan vuoden naiseksi. Tähden ansiot hyväntekeväisyydessä, menestys pop-laulajana ja kyky kohdata yksityiselämän vastoinkäymiset vakuuttivat raadin, Female First uutisoi.

Rihanna on 23-vuotias laulaja, joka on tullut kuuluisaksi paitsi upean äänensä, ulkomuotonsa ja lavakarismansa takia, myös positiivisen asenteensa vuoksi. Ex-poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi joutunut nainen on noussut vastoinkäymisten jälkeen hienosti jaloilleen. Italian Vogue ihailee Rihannan asennetta ja on valinnut hänet vuoden naiseksi.

– Itsenäinen ja energinen Rihanna on meidän valintamme vuoden naiseksi, ei vain menestyksen takia, vaan myös hänen hyväntahtoisen ja peräänantamattoman luonteensa vuoksi. Upean luonteensa takia hän on noussut Barbadokselta musiikkilistojen kärkeen ja saavuttanut uran, jonka hän on luonut aivan itse.

– Rihanna on kiistatta paras ehdokas popin kuningattaren rooliin. Hänen uransa on aina perustunut taitavaan seksikkyydellä ja provokatiivisuudella leikittelyyn, Italian Vogue-lehdestä kerrotaan.

Rihanna on tehnyt hyväntekeväisyystyötä muun muassa puhuessaan rintasyövästä ja nälänhädästä. Voguen kannessa hyväntahtoinen tähti poseerasi ensimmäisen kerran syksyllä 2009.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja