Mainos

VR vakuuttaa: Junaliput kävelymatkan päässä, vaikka 14 myyntipistettä suljetaan

VR vakuuttaa, että lipunmyyntipisteiden sulkeminen ei vaikeuta lipun ostoa.

Vaikka VR sulkee 14 myyntipistettä, saa lippuja asemilta edelleen automaateista ilman lisämaksua tai R-kioskeilta euron palvelumaksulla. Euron palvelumaksu tulee myös lipunmyynnistä ostettun lippuun.

– Kaikilla lakkautettavilla asemilla on R-kioski tai muu lippuja myyvä paikka kävelymatkan päässä, vakuuttaa viestintäasiantuntija Kaisa Enkkelä VR Groupista

Lippuautomaatteja on joka asemalla.

Junalipun saa ostettua myös junasta konduktööriltä. Lipulle tulee tuolloin lisähintaa 3-6 euroa. Lisäksi lippuja voi ostaa puhelinpalvelusta, matkatoimistoista ja Matkahuollon palvelupisteistä.  

157 saa lähteä

VR Groupin arvio yt-neuvotteluiden seurauksena irtisanottavien työntekijöiden määrästä on tällä hetkellä 157. Nyt annettavien päätösten piirissä on VR:n mukaan ollut noin 400 henkilöä.  
VR:n mukaan selvitykset käydyistä yt-neuvotteluista annetaan vaiheittain. Tuo 157 henkilöä on ensimmäisen vaiheen vähentämistarve.

VR perustelee irtisanomisia muun muassa suunnitelmilla lippujen hintojen alentamisesta. Junalippujen hintoja on tarkoitus laskea ja hinnoittelua yksinkertaistaa ensi vuoden aikana.

– Yksinkertaistaminen tarkoittaa, että lipputuotteita, kuten ekstra-, eko- ja perhelippu selkiytetään, Enkkelä sanoo.

Hinnoitteluasioihin palataan tarkemmin alkuvuonna.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.