Voitko olla ihastumatta? Retkeilevän siilin kuvat valloittivat internetin

Oletko jo tutustunut Azukiin, kenties maailman suosituimpaan siiliin?

Tällä siilillä on moninkertainen määrä Instagram-seuraajia kuin useimmalla meistä. Ja kun sen kuvia katsoo, ei enää tarvitse ihmetellä miksi. Valloittavat kuvat Azukin retkestä luonnonhelmaan sulattavat nimittäin hetkessä kovimmankin kaverin sydämen.

Suloisten kuvien perusteella siili ei ole ensimmäistä kertaa retkellä, sillä mukana sillä oli pienen pieni teltta, pienen pieni tuoli, retkikeitin ja kanootti. Kunnon eväitä unohtamatta. 

Näitä kuvia katsellessa sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Joko sinut valtaa sellainen retkeilyhimo, että ryntäät oikopäätä retkeilykauppaan telttaostoksille, tai vaihtoehtoisesti rakastut tähän pieneen siiliin niin kovasti, ettet ole saada siitä tarpeeksesi. Kumpaan vaihtoehtoon sinä kallistut? 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Azuki-siili on herättänyt ihastusta. Suositun Instagram-sivun yleisö on päässyt ihastelemaan Azukoa monessa muussakin puuhassa, joita kaikki yhdistää yksi asia; söpöys. Nämä kuvat saavat sinut kaipaamaan kipeästi omaa pientä siiliä. (Tunnusta pois, olet jo ehtinyt googlaamaan, mistä oman siilin voi hankkia.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: BoredPanda

Jos et ole saanut vielä siileistä tarpeeksesi, tämä äärettömän suloinen video on ehdottomasti katsomisen arvoinen. 


Lue myös:

    Uusimmat