Voisitko uskoa - he olivat pari!

Tähdillä on tapana seurustella toisten tähtien kanssa. US-lehti paljastaa, keillä megatähdillä on yhteinen menneisyys.

Laulaja Cher tapaili näyttelijä Tom Cruisea 80-luvulla. "Se oli kauan kauan sitten, eikä kumpikaan ole koskaan puhut siitä. En tiedä miksi. Rakastin kyllä häntä, hän on uskomaton", Cher kehuu entistä rakastaan.

Brad Pitt. Kuva: Wireimage/AOP

Parhaiten roolistaan Pulmuset-sarjassa muistettava Christina Applegate yhdistettiin hurmuri Brad Pittiin vuonna 1988.

Sydäntenmurskaaja Aaron Carter on kertonut, että hän tapaili Hilary Duffia 13-vuotiaana. "Tapailin häntä ehkä puolitoista vuotta, kunnes kyllästyin ja aloin tapailla Lindsay Lohania."

Melrose Place -tähti Heather Locklearilla ja Tom Cruisella oli lyhyt suhde vuonna 1982. Romanssi oli kuitenkin varsin viaton. "En usko, että edes suutelimme. Se oli enemmänkin ystävyyttä", Locklear on sanonut.

Laulajat Justin Timberlake ja Fergie tapailivat, kun Timberlake oli 16 ja Fergie 23. Tämän jälkeen Timberlake siirtyi tulevaan megatähteen Britney Spearsiin.

Vuonna 1984 näyttelijä Brooke Shields oli Michael Jacksonin daamina Grammy Awardseissa. Laulaja kirjoitti heidän romanttisesta suhteestaan elämänkerrassaan vuonna 1988, mutta Shields vätti heidän olevan vain ystäviä. "Me kasvoimme yhdessä", hän kertoi AP:lle. "Hän luotti minuun".

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.usmagazine.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja