Voiko näin outoja niksejä ollakaan? Kerro omasi!

Perunoita astianpesukoneeseen, hoitoainetta suihkutankoon ja sukkahousut päässä marjametsälle. Niksien maailma on usein uskomaton, mutta moni saa niistä avun arjen keskelle. Millainen on oudoin tai toimivin kuulemasi niksi? Kerro se Koti-osion lukijoille!

Vinkkejä ja niksejä on moneen lähtöön, eivätkä kaikki ole aina aivan painokelpoisia. Toisaalta huvittavuus ei poissulje toimivuutta – tämän paljastaa esimerkiksi Koti-osion lukijan kertoma niksi, jonka mukaan hän menee marjametsälle sukkahousut päässään. Se nimittäin pitää hirvikärpäset kätevästi loitolle.

Perunoita astianpesukoneeseen?

Oletko kyllästynyt hankaamaan pottuja puhtaaksi käsin? Realsimple.com-sivusto neuvoo lukijoitaan laittamaan ne astianpesukoneessa.

Perunoiden lisäksi pesukoneeseen voi sivuston mukaan laittaa muun muassa kumisaappaita ja työkaluja. Koti-osio muistuttaa kuitenkin lukijoitaan, että astianpesukoneeseen tulisi laittaa vain sinne tarkoitettuja esineitä, joten emme suosittele noudattamaan amerikkalaiskollegamme vinkkiä.

Hoitoainetta suihkutankoon

Tämä outo niksi myös todella toimii – jos suihkutankoasi on vaikea saada siirreltyä eestaas, koska suihkutanko ei päästä sitä liukumaan, levitä suihkutankoon hieman hoitoainetta. Näin tanko on liukkaampi.

Rasvaiset sormenjäljet pois seinistä ja ovista

Yhtä Amerikan suosituinta niksiä kannattaa kokeilla salaa, sillä muuten maineesi perheen silmissä voi olla mennyttä. Nettilehti Associated and Content nimittäin kehottaa hieromaan pinttyneitä rasvajälkiä vaalean leivän palasella, minkä pitäisi auttaa niiden puhdistamisessa.

Viherkasvien lehdet kiiltämään

Associated and Content -lehti kehottaa hieromaan talouspaperin avulla majoneesia viherkasveihin, mikä saa niiden lehdet kiiltämään kunnolla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja