Mainos

Voiko elokuva pilata parisuhteen?

Vaikka romanttiset komediat ovat välillä ihanaa viihdettä, ne eivät välttämättä tee hyvää suhteellesi. Lue miksi romanttiset komediat saattavat tuhota parisuhteesi!

Luulitko että romanttisten komeidoiden, kuten Notting Hill tai Kuinka hukata kundi 10 päivässä, katsominen olisi harmitonta? Uusi tutkimus osoittaa, että romanttisten komedioiden liiallinen katseleminen saattaa vaikuttaa alitajuntaan ja heijastella ongelmia parisuhteeseen.

Skotlantilaisen Heriot-Watt -yliopiston tutkijat ovat havainneet, että romanttiset komediat luovat epärealistisia odotuksia rakkauteen ja ihmissuhteisiin, vaikuttaen negatiivisesti erityisesti pariskuntien väliseen kommunikaatioon.

Tutkimuksessa kävi ilmi, että romanttisia komedioita rakastavat naiset syyllistyvät usein olettamaan, että miehet ymmärtäisivät kumppanin ajatukset ja tunteet vaikkei nainen niitä millään tavalla ilmaisisikaan.

Romanttisissa elokuvissa miehet oivaltavat usein yhtäkkiä, mikä kumppanin mieltä painaa ja ratkaisevat ongelman yhtä nopeasti. Valitettavasti todellisissa parisuhteissa asiat harvemmin tapahtuvat yhtä sujuvasti, vaan avoin ja selkeä kommunikointi on välttämätöntä.

MTV/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.