Vitsikkään nimen saanut mies: Kaikki nauravat minulle

Väestörekisteri vilisee erikoisia nimiä, ja osalle taakka voi olla liian painava kantaa. Toiset taas nauttivat hauskasta nimestään täysin rinnoin.

MTV3 uutisoi lasten nimistä, jotka ovat saaneet maistraatilta tänä vuonna hylätyn tuomion. Mukana on muun muassa tytön nimi Pipilotti, ja pojan nimiehdotus Tiikeri.

kertoo Väestörekisteristä löytyvistä erikoisista nimistä, joiden mukaan mahtuu muun muassa Jaffa, Luumu ja Metsälintu.

Yhdysvalloissa otettiin huostaan kolme lasta, joista pojan nimi oli Hitler ja kahden tyttölapsen nimet olivat Nazi. Perhe oli herättänyt huomiota aikaisemmin, kun paikallinen leipomo ei suostunut kirjoittamaan 3-vuotiaan Hitler-nimisen syntymäpäiväsankarin nimeä kakkuun.

Rakastan nimeäni

Englannin kielestä löytyy myös erikoisia nimiyhdistelmiä, kuten Justin Case (suomeksi Varmuuden Vuoksi), Paige Turner (Sivun Kääntäjä), sekä Jo King (Vitsailla). Erikoisilla nimillä siunatut henkilöt saivat mahdollisuuden kommentoida nimensä aiheuttamaa taakkaa BBC-uutiskanavalle.

– Rakastan nimeäni, koska se saa ihmiset nauramaan, eikä kukaan varmasti unohda sitä. En ole koskaan pitänyt sitä ikävänä, vain hauskana asiana, kertoo Jo King Lontoosta.

– Nimeni oli Susan Frame. Olen asianajaja, ja menin naimisiin pankkiiri-miehen kanssa, jonka nimi on Robert. Hänen sukunimensä on Mee. Nyt minä olen asianajaja Sue Mee (Haasta Minut) ja mieheni on pankkiiri Rob Mee (Ryöstä Minut), kertoo Susan Mee Doncasterista.

Lähteet: BBCFOX News

Kuva: Colourbox

MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja