Vinkit satunnaista seksiseuraa haluavalle naiselle

Satunnaista seksiseuraa haluavan naisen on hyvä pitää tunteet poissa pelistä. Näin onnistut ja nautit.

Sanotaan, että miehet ovat naisia parempia harrastamaan satunnaista seksiä ilman tunnesiteitä. Näillä collegecandy.comin vinkeillä myös nainen oppii pitämään hauskaa ilman, että sekoittaa tunteita mukaan hauskanpitoon.

Valitse kumppani ulkonäön perusteella

Älä valitse satunnaista seksikumppania minkään muun kuin fyysisen ulkomuodon tai seksuaalisen kemian perusteella. Jos seksi on upeaa ja hän on lisäksi hauska, fiksu ja suloinen, saatat sekoittaa tunteita juttuun mukaan.

Kierrä paras ystäväsi kaukaa

Jos menet sänkyyn parhaan ystäväsi kanssa, olet vaikeuksissa. Ystävyyssuhteenne ei tule koskaan olemaan samanlainen: joko päädytte tapailemaan toisianne, tai välinne muuttuvat oudon jännittyneiksi pitkäksi aikaa.

Ota selvää motiiveistasi

Mieti, minkä takia harrastat seksiä. Jos vain pidät seksistä ja haluat nauttia siitä, älä epäroi hankkia satunnaista sänkyseuraa. Jos sen sijaan haluat todistaa seksin avulla jotakin itsellesi, unohda koko juttu. Mikäli yrität uskotella miehelle, että haluat hänestä vain satunnaista sänkyseuraa, vaikka olet tosiasiassa rakastunut häneen, olet todellisissa vaikeuksissa.

Unohda hempeily

Sinun ei tarvitse olla jääkylmä heti seksin jälkeen, mutta liika hempeily ei sovi satunnaista seksiä harrastavien välille. Muista että läheisyyteen voi jäädä helposti koukkuun.

Älä esittele häntä kavereillesi

Älä esittele satunnaista seksikumppaniasi kavereillesi, ellette tapaa kolmelta yöllä baarissa, jolloin kaverisi ovat yhä ympärilläsi. Mikäli hän ystävystyy kavereidesi kanssa, sinun voi olla vaikeampaa pitää miestä pelkkänä satunnaisena seksikumppanina.

Ole alasti 98 prosenttia ajasta

Nyt on kysymys seksin harrastamisesta. Unohda siis tuntikausia kestävä asuvalintojen pohdinta ja ole alasti - harrastattehan pääosin seksiä toistenne kanssa.

Älä ole itsekäs

Satunnainen seksi toimii vain silloin, jos kummatkin haluavat samaa asiaa. Mikäli käytät toista seksikumppaninasi, vaikka tiedät että hän haluaa sinulta enemmän kuin seksiä, olet tunteeton ääliö. Se myös osoittaa, että olet itse epävarma ja epätietoinen omista motiiveistasi.

Ole kokeilunhaluinen

Ole kokeilunhaluinen, sinulla ei ole mitään menetettävää. Kokeile uusia asentoja ja kerro hänelle fantasioistasi. Mitä luultavimmin hän pitää niistä. Ja mikäli ei, voit aina korvata hänet uudella sänkykaverilla.

Muista suojata itsesi

Kondomin käyttö on satunnaisissa suhteissa aivan pakollista. Kumppanisi tapailee luultavasti muitakin ihmisiä kuin sinua, vaikka sanoisikin kohteliaisuudesta, että olet hänelle ainoa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja