Villit vodkaniksit: kiillottaa silmälasit, poistaa homeen kotoa!

Vodkan suuren alkoholipitoisuuden ansiosta nautintoaine sopii mainiosti myös kodin puhdistusaineeksi.

Kirkas viina tepsii lian ja pinttymien irrottamiseen. Puhdista vodkalla:

Korut

Vodka kiillottaa korurasian sisällön. Saat uutta säihkettä korukiviin ja timantteihin uittamalla niitä vodkassa. Kuivaa korut lopuksi huokoisella liinalla. Jos korukivi on todella likainen, pudota se vodkalasiin ja anna aineen vaikuttaa tovin. Harjaa sitten pinttymiä hammasharjalla, huuhdo uudelleen vodkassa ja kuivaa.

Home

Kylpyhuoneen kaakeleiden saumakohtiin kerääntyy pinttymiä, jotka saattavat olla hometta. Laita vodkaa suihkupulloon ja suihki ongelmakohtia. Anna vaikuttaa viitisentoista minuuttia ja harjaa hammasharjalla.

Koristeelliset vaatteet

Konepesua kestämättömät helmi- ja paljettivaatteet raikastuvat vodkalla. Laita vodkaa suihkepulloon ja suihki vaatteen nurjalta puolen, etenkin kainalot ja niskan seutu. Ripusta ulos kuivumaan.

Silmälasit

Linssien pintaan kertyneet rasvatahrat irtoavat näppärästi vodkalla ja huokoisella liinalla. Käytä alkoholia ainoastaan sellaisten silmälasien puhdistuksessa, joiden pinta varmasti kestää alkoholipitoiset puhdistusaineet.

Ötökät

Koska vodkassa on paljon alkoholia, se tappaa tehokkaasti ötököitä. Suihki joko suoraan ötökkään tai valele ihoasi vodkalla välttyäksesi ikäviltä pistiäisiltä.

Lähde: Diynetwork

Lue myös

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja