Mainos

Ville Loposen kassi:

  • - vuohenjuustoa
  • - 2 punasipulia
  • - siskonmakkaroita
  • - lasagnelevyjä
  • - 2 punajuurta
  • - valmista lettutaikinaa
  • - sieniä

Harri Syrjäsen ja Ville Loposen menu:

Vuohenjuusto-pannukakku

  • valmista pannukakkutaikinaa
  • 2 siivua vuohenjuustoa

Laita taikina voidellussa vuoassa 200-asteiseen uuniin 5 minuutiksi. Lisää vuohenjuustot ja paista vielä 10 minuuttia.

Siskonmakkara-borssi

  • 2 siskonmakkaraa
  • 2 pientä punajuurta
  • 1 punasipuli
  • 2 dl valkkaria
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 oksaa timjamia

Suikaloi kaikki kasvikset ohuelti. Freesaa kasviksia hetki kattilassa ja lisää nesteet. Anna kiehua 10 minuuttia. Lisää joukkoon siskonmakkarat anna kiehua 9-30 minuuttia.

Sieni avolasagne

  • valmispastaa
  • 1 rasia kuivattuja sieniä
  • 1 dl kermaa
  • 1 punasipuli
  • nokare voita

Liota ja paista sienet sekä sipulit. Lisää kermaa pannulle ja nokare voita. Keitä lasagnelevyt ja kokoa annos.

Siskonmakkara-vuohenjuustolasagne

  • 1 siskonmakkara
  • pala vuohenjuustoa
  • lasagnelevyjä

Paista siskonmakkarat ja murennettu vuohenjuusto. Keitä pastat ja kokoa annos. Tarjoile ruskistetun voin kanssa jossa ruohosipulia.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.