- - vuohenjuustoa
- - 2 punasipulia
- - siskonmakkaroita
- - lasagnelevyjä
- - 2 punajuurta
- - valmista lettutaikinaa
- - sieniä
Harri Syrjäsen ja Ville Loposen menu:
Vuohenjuusto-pannukakku
- valmista pannukakkutaikinaa
- 2 siivua vuohenjuustoa
Laita taikina voidellussa vuoassa 200-asteiseen uuniin 5 minuutiksi. Lisää vuohenjuustot ja paista vielä 10 minuuttia.
Siskonmakkara-borssi
- 2 siskonmakkaraa
- 2 pientä punajuurta
- 1 punasipuli
- 2 dl valkkaria
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 2 oksaa timjamia
Suikaloi kaikki kasvikset ohuelti. Freesaa kasviksia hetki kattilassa ja lisää nesteet. Anna kiehua 10 minuuttia. Lisää joukkoon siskonmakkarat anna kiehua 9-30 minuuttia.
Sieni avolasagne
- valmispastaa
- 1 rasia kuivattuja sieniä
- 1 dl kermaa
- 1 punasipuli
- nokare voita
Liota ja paista sienet sekä sipulit. Lisää kermaa pannulle ja nokare voita. Keitä lasagnelevyt ja kokoa annos.
Siskonmakkara-vuohenjuustolasagne
- 1 siskonmakkara
- pala vuohenjuustoa
- lasagnelevyjä
Paista siskonmakkarat ja murennettu vuohenjuusto. Keitä pastat ja kokoa annos. Tarjoile ruskistetun voin kanssa jossa ruohosipulia.