Ville Loposen kassi:

  • - vuohenjuustoa
  • - 2 punasipulia
  • - siskonmakkaroita
  • - lasagnelevyjä
  • - 2 punajuurta
  • - valmista lettutaikinaa
  • - sieniä

Harri Syrjäsen ja Ville Loposen menu:

Vuohenjuusto-pannukakku

  • valmista pannukakkutaikinaa
  • 2 siivua vuohenjuustoa

Laita taikina voidellussa vuoassa 200-asteiseen uuniin 5 minuutiksi. Lisää vuohenjuustot ja paista vielä 10 minuuttia.

Siskonmakkara-borssi

  • 2 siskonmakkaraa
  • 2 pientä punajuurta
  • 1 punasipuli
  • 2 dl valkkaria
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 oksaa timjamia

Suikaloi kaikki kasvikset ohuelti. Freesaa kasviksia hetki kattilassa ja lisää nesteet. Anna kiehua 10 minuuttia. Lisää joukkoon siskonmakkarat anna kiehua 9-30 minuuttia.

Sieni avolasagne

  • valmispastaa
  • 1 rasia kuivattuja sieniä
  • 1 dl kermaa
  • 1 punasipuli
  • nokare voita

Liota ja paista sienet sekä sipulit. Lisää kermaa pannulle ja nokare voita. Keitä lasagnelevyt ja kokoa annos.

Siskonmakkara-vuohenjuustolasagne

  • 1 siskonmakkara
  • pala vuohenjuustoa
  • lasagnelevyjä

Paista siskonmakkarat ja murennettu vuohenjuusto. Keitä pastat ja kokoa annos. Tarjoile ruskistetun voin kanssa jossa ruohosipulia.

Lue myös:

    Uusimmat