Viisi kiloa hoikemmaksi vartissa

Laihduttaminen on tunnetusti työlästä ja aikaavievää. Kuntosalilla ja jumpassakin pitäisi huhkia kauan ennen kuin tulosta alkaa näkyä. Laihduttamiseen markkinoidut "ihmepilleritkin" usein laihduttavat vain lompakkoa. Onneksi on helpompia - ja nopeampia - keinoja näyttää hoikemmalta kuin näännyttää itseään viikkokausia. Seuraavia vinkkejä noudattamalla voit helposti näyttää jopa viisi kiloa hoikemmalta, välittömästi ja ilman laihduttamista.

Kerro, kerro kuvastin...

Keskity vartalosi parhaisiin puoliin ja korosta niitä. Onko sinulla esimerkiksi hyvä iho, upeat sääret tai kaunis hymy? Parhaisiin puoliin keskittyminen vie huomion pois vartalon vähemmän imartelevista kohdista. Jos sinulla on vaikkapa upeat sääret, käytä korkokenkiä ja hametta, niin kukaan ei silloin kiinnitä mitään huomiota mahamakkaroihisi ja jenkkakahvoihisi.

Onko ryhtisi päässyt lysähtämään? Hyvä ryhti on kaiken a ja o. Seiso ryhdikkäässä asennossa, niin näytät heti monta kiloa hoikemmalta. Näytät samalla myös pidemmältä ja vatsasi ja takapuolesi pienemmiltä. Vaikutelma paranee entisestään jos käytät korkokenkiä. Sääret pitenevät ja hoikistuvat ja lisäksi korkokengillä seisottaessa hyvä ryhti tulee luonnostaan. Valitse sukkahousuiksi tummat ja mattapintaiset, ei kiiltäviä tai kuviollisia sukkahousuja.

Lähdössä telttaretkelle...

Jos et, niin unohda teltat. Ylisuuret ja muodottomat vaatteet tekevät kantajansa entistäkin suuremman näköiseksi. Ylipienet ja kireät vaatteet samoin korostavat liikakiloja ja "makkaroita". Näyttääksesi hoikemmalta valitse istuvia vaatteita - ei ylisuuria eikä ylipieniä vaan juuri sopivia. Vältä vaatteita, jotka on valmistettu paksusta tai kiiltävästä kankaasta ja kaikkia ylimääräisiä hörhelöitä. Yksinkertaisen linjakkaat ja istuvat vaatteet ovat parhain valinta.

Värillä on väliä

Tumman väriset vaatteet hoikentavat. Vältä silti pukeutumasta kokonaan mustaan - ellet ole matkalla hautajaisiin tai halua näyttää väsyneeltä ja kalpealta. Voit yhdistää esimerkiksi mustat suorat housut vaaleampaan (ja tyköistuvaan!) yläosaan.

Myös muut tummat värisävyt mustan lisäksi ovat hyviä, kuten esimerkiksi suklaanruskea, tummanvihreä, laivastonsininen ja hiilenharmaa. Pystysuorat raidat ja leikkaukset vaatteissa ovat erityisen hoikentavia.

Viimeinen silaus

Nyt on korkea aika heittää pois kaikki huonosti istuvat, virttyneet ja muodottomat alusvaatteet. Hyvin istuvat ja tukevat alusvaatteet hoikistavat ja tekevät ryhdikkäämmän siluetin. Kunnolliset ja oikeankokoiset rintaliivit työntävät rintoja eteenpäin ja ylöspäin, jolloin vyötärö ja keskivartalo kaventuu välittömästi.

Haluatko näyttää hoikemmalta bikineissä? Hanki rusketus! Turvallisinta ja nopeinta on hankkia suihkurusketus. Rusketus saa sinut näyttämään noin viisi kiloa hoikemmalta - mikä on muuten yksi syy siihen miksi esimerkiksi kilpa-aerobiccajillakin on aina rusketus kilpailuissa.

Punaiset omenaposket ovat herttaiset, mutta suuri poskipunan määrä keskellä poskia tekee kasvoistasi pyöreämmät kuin mitä ne ovatkaan. Käytä mieluummin poskipunaa tai aurinkopuuteria varjostuksenomaisesti poskiluun alle.

Tuuhea kiharapilvi lisää olemukseen helposti pari ylimääräistä kiloa. Sileät ja suorat hiukset ovat parempi valinta. Kerrostetut hiukset ovat myös hyvät, kunhan kerrokset eivät ulotu leuan yläpuolelle.

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat