Viikon kuuma mies: Rokkari Olli Herman

Tämän viikon kuuma mies on Reckless Love -yhtyeestä tuttu Olli Herman, joka on uskomattoman hyvässä kunnossa ja hänellä on sydäntälämmittävän herttainen hymy.

31-vuotias Olli Herman tunnetaan muun muassa omaperäisestä tyylistään, Reckless Love -yhtyeen keulahahmona sekä pian myös Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman juontajana. Mies on monessa mukana ja ei ihme, sillä hän on todella iloinen ja hurmaava näky.

Myöskään Hermanin upea hymy ja treenattu kroppa eivät takuulla jätä ketään kylmäksi. Jokainen, joka on nähnyt miehen esiintyvän livenä, ei takuulla ole poistunut keikalta huulet alaspäin kääntyneinä. Hermanin mahtava energia nimittäin huokuu aivan viimeisille penkkiriveille saakka.


Lukuisia hittejä takoneen Reckless Love -yhtyeen laulaja on naimisissa Noora Kosusen kanssa. Parisuhteesta miehen kanssa ei voi siis kuin vaan haaveilla. Haaveilu on kuitenkin hyvästä ja sitä auttaaksemme kokosimme muutamia upeita kuvia miehestä vuosien varrelta.

Katso kuvagalleria

Kaikkien aikojen kosinta starttaa AVAlla 23.9. klo 21.30 ja silloin päästäänkin nauttimaan upeista kosinnoista ja Olli Hermanin seurasta.

Lue myös:

    Uusimmat