Vihaatko lentokoneen keskipaikkaa? Lufthansa testaa "makuupaikkoja" – idean ansiosta saat koko penkkirivin itsellesi

Seitsemän tunnin lento ei-minnekään myi loppuun 10 minuutissa 2:27
Korona-aika toi mukanaan oudon ilmiön! Seitsemän tunnin lento ei-minnekään myi loppuun 10 minuutissa.

Lentoyhtiö Lufthansa testaa konseptia, jossa yksi henkilö voi varata koko penkkirivin itselleen mukavaa pötköttelyä varten.

Jos vihaat joko lentokoneen keskipaikkaa tai kyynärpäitään sinun puolellesi tunkevaa vieruskaveria, tämä idea saattaa olla mieleesi!

Lentoyhtiö Lufthansa testaa uutta konseptia, jossa yksi henkilö saisi koko penkkirivin itselleen, kertoo Insider. Ajatuksena on, että penkkirivillä voisi maata.

Idea ei ole uusi – muutkin tarjoavat "pötköttelymahdollisuuksia"

Konseptin nimi on Sleeper's Row, suom. "nukkujan rivi".

Idea pötköttelystä lentokoneessa ei ole uusi, huomauttaa CNN: esimerkiksi lentoyhtiö Air New Zealand tarjoaa Skycouch-ratkaisua, jossa matkustaja varaa itselleen sohvan.

Varaa 4 paikkaa, saat patjan, peiton ja tyynyn

Lufthansan mallissa matkaaja voisi halutessaan varata 3–4 vierekkäistä paikkaa itselleen; penkkien päälle tulisi patjanomainen päällinen, joka pehmentäisi löhöilyä.

Mukaan saa myös yleensä vain bisnesluokkaan kuuluvia etuja, kuten paremman tyynyn, peiton ja mahdollisuuden nousta koneeseen ennen muita.

"Maksaisitko ekstraa koko rivistä?", utelee CNN. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hintaa koko riville tulee 220 euroa

Lufthansa kokeilee ideaa pitkänmatkanlennolla Saksan Frankfurtista Brasilian São Pauloon. Yhtiö kertoo sivullaan, että "nukkumarivi" on tarjolla jo marras-joulukuussa matkaaville – lisähinnasta, tietenkin. Koko rivi ostetaan vasta lentokentällä.

Hintaa koko rivin varaamiselle tulee noin 220 euroa. Kenties lentomatkailun ahtaita penkkejä karsastavien mielestä se on halpa hinta siitä, ettei vieruskaveri ainakaan nukahda olkapäätäsi vasten kesken yli kymmentuntisen lennon!

Lue myös:

    Uusimmat