57 maassa käynyt Sharon päätti luoda kotonaan vuoden 2020 "lomakuvat" – jos kotona kökkiminen jo kypsyttää, näihin todellakin voit samaistua

"Valelomat"ovat nyt in! Fake A Vacation muokkaa sinut mukaan lomakuviin somea varten 0:48
Miten olisi pieni valeloma? Fake A Vacation -niminen amerikkalaisyritys teeskentelee lomia Instagram-käyttäjien puolesta. Nebraskassa sijaitseva yritys lupaa muokata asiakkaansa kuvia upeiden maisemien edustalle, jotta tämän seuraajille syntyy mielikuva lomamatkasta.

57 maassa käynyt Sharon rakensi "vuoden 2020 lomakuvia" varten Taj Mahalin vessapaperista ja Sydneyn oopperatalon astiakasasta ja singahti samalla kuin vahingossa somesuosioon.

Matkailusta elantonsa saava Sharon Waugh joutui vuonna 2020 pysähtymään. Aiemmin runsaasti reissannut nainen ei voinutkaan lähteä kotoaan.

Päätti jakaa huumorikuvia vuoden 2020 "lomamatkoista"

Elämänsä varrella Sharon on vieraillut jo 57 maassa; Etelä-Afrikassa asuva nainen on ollut töissä amerikkalaisella risteilyaluksella, ja kirjoittanut sieltä blogia lukijoilleen.

Freelancerina matkailuaiheisia tarinoita kirjoittava Sharon päätti tylsyyttään lievittääkseen alkaa jakaa kuvia vuoden 2020 "lomamatkoista", kertoo Insider.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Rakensi Taj Mahalin vessapaperista

Vuoden 2020 "lomakuvissa" Sharon  poseeraa kuin kuuluisissa, kliseisissä matkakuvissa. Hän esimerkiksi loi Eiffel-tornin keittiöjakkarasta ja viinipullosta, Sydneyn oopperatalon astiakasasta, lentokoneen ikkunan pesukoneesta ja Pisan kaltevan tornin lapsen lelupalikoista. Taj Mahalin nainen muotoili vessapaperirullista.

Sharon myös "vuorikiipeili" makaamalla asuntonsa lattialla ja "sukelsi" makuuhuoneensa sängyssä.

– Rakastan matkustelun ja ihmisten naurattamisen yhdistelmää, ja olen yrittänyt löytää tapoja tehdä molempia edelleen samalla, kun siirryin elämästä merellä elämään yhdessä maassa, Sharon kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kopioi tarkoituksella kliseisiä lomakuvia

Koronapandemian aikana Sharon huomasi muistelevansa ja haaveilevansa menneistä matkoistaan upeisiin kohteisiin. Nainen päättikin alkaa luoda uudelleen kliseisiä matkakuvia, joihin oli törmännyt sosiaalisessa mediassa.

Kopioitavaksi hän valitsee otoksia, joista on jo nähnyt "liian monta" versiota.

– Varmaan jatkan niiden tekemistä, kunnes voin taas matkustella vapaasti, Sharon pohtii.

"En koskaan kuvitellut, että yhdessä paikassa pysyminen veisi minut näin pitkälle"

Sharon uskoo, että monet muutkin kaipaavat matkustelua.

–Toivon vain, että voisin tuoda hymyn heidän kasvoilleen samalla, kun odotamme parempia aikoja.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sharonin kuvat levisivät moniin medioihin. Naisen mukaan hänen vuoden 2020 lomakuviensa suosio oli huikea yllätys – eihän hän ole matkaillut koko vuonna lainkaan.

– En koskaan kuvitellut, että yhdessä paikassa pysyminen veisi minut näin pitkälle, hän heittää.

Lue myös:

    Uusimmat