Vieraat 2005 syksy

Syyskauden 2005 vieraat:

22.12.2005

vieraat Ari, Sohvi ja Taneli Roininen sekä Teija Saarinen, kokki Aki Wahlman. Ari päätyi Liemeen perheensä ilmoittamana. Aki Wahlmanin laatima uudenlainen joulumenu koostuu sillitapaksesta, maa-artisokkamuusista, haudutetusta siiasta, banaanipuddingista ja suklaatryffeleistä.

15.12.2005

vieraat Karri ja Annarita Koli, kokit Harri Syrjänen ja Hans Välimäki. Karri päätyi Liemeen vaimonsa Annaritan ilmoittamana. Harri Syrjänen ja Hans Välimäki opettavat halstratun ahvenen, sitruuna-perunaterriinin ja wasabi-voikastikkeen valmistamisen.

08.12.2005

vieraat Jukka ja Tuija Teräslahti, kokit Hans Välimäki ja Aki Wahlman. Tuija ilmoitti miehensä Jukan mestarikokkien oppiin. Hans Välimäki ja Aki Wahlman opastavat kuinka mm. paistettu maksa ja kermainen polenta valmistetaan.

01.12.2005

vieraat Jasperiina Mattsson ja Kyllikki Honkanen, kokit Aki Wahlman ja Jyrki Sukula. Kyllikki yllätti tyttärensä Jasperiinan kokkikoululla. Aki Wahlman ja Jyrki Sukula opettavat friteerattujen jättikatkarapujen ja tomaatti-chilikeiton valmistamisen.

24.11.2005

vieraat Niklas ja Pekka Kilpeläinen, kokit Jyrki Sukula ja Harri Syrjänen. Pekka ilmoitti poikansa Niklasin Liemeen. Mestarit Jyrki Sukula ja Harri Syrjänen opettavat kuinka kastikkeet Bordelaise, Bearnaise ja Roquefort valmistuvat ja kuinka naudan sisäfileestä valmistetaan Coeur de filet, Filet Mignon ja Chateubriand.

17.11.2005

vieraat: Panu Lampinen ja Heikki Ruski, kokit: Jyrki Sukula ja Hans Välimäki. Panu päätyi kokkikouluun ystävänsä Heikin ilmoittamana. Jyrki Sukulan ja Hans Välimäen opastuksella valmistuvat mm. paistettu merilohi, valkosipulipyre ja mantelikeitto.

10.11.2005

vieraat: Anssi Kinnunen ja Kirsi Kinnunen, kokit: Aki Wahlman ja Hans Välimäki. Kirsi ilmoitti poikansa Anssin Liemeen. Aki Wahlman ja Hans Välimäki opastavat kuinka pannuleipä, avokadotahna ja sieniraviolit valmistetaan.

03.11.2005

vieraat: Sirpa Turku ja Mika Turunen; kokit: Aki Wahlman ja Harri Syrjänen. Mika yllätti avovaimonsa Sirpan kokkikoululla. Harri Syrjänen ja Aki Wahlman tutustuttavat korealaisen keittiön saloihin.

27.10.2005

vieraat: Tarmo Saarinen, Hanna Saarinen, Tapio Saarinen, kokki: Jyrki Sukula. Tarmo päätyi kokkikouluun tyttärensä Hannan ja veljensä Tapion ilmoittamana. Jyrki Sukulan opastaa hirvimurekkeen ja kyssäkaalimuhennoksen valmistuksen.

20.10.2005

vieraat: Jaana Santavirta ja Jarmo Sinervokokit: Jyrki Sukula ja Harri Syrjänen. Jaana yllätti miehensä Jarmon kokkikoululla. Mestarit Jyrki Sukula ja Harri Syrjänen opastavat kuinka mm. haudutettu taimen, perunalumi ja kurkku-voikastike valmistuvat.

13.10.2005

vieraat: Annika Manninen ja Sirpa Huhtaoja, kokit: Aki Wahlman ja Harri Syrjänen, Annika ilmoitti ystävänsä Sirpan Liemeen. Sirpa valmistaa sinisimpukka-wokkia Aki Wahlmanin ja Harri Syrjäsen opastuksella.

6.10.2005

vieraat: Benita Ramstedt ja Timo Hellenberg, kokit: Jyrki Sukula ja Hans Välimäki. Timo ilmoitti ystävänsä Benitan mestarikokkien oppiin. Jyrki Sukula ja Hans Välimäki opastavat kuinka mm. siika suolakuoressa, suklaamousse ja pähkinäkinuskikastike valmistuvat.

29.9.2005

vieraat: Mika Hulmi, Jenni Seppä, Virpi Hulmi, kokki: Aki Wahlman. Mika päätyi Liemeen avovaimonsa Jennin ja siskonsa Virpin ilmoittamana. Aki Wahlmanin opastuksella valmistuivat karitsan sisäfilee, vuohenjuustoperunat, pinjansiemen-leipäraaste ja paprika-suppilovahverosalaatti.

22.9.2005

vieraat: Annele Elkelä ja Jyrki Kähönen, kokit: Harri Syrjänen ja Hans Välimäki. Jyrki ilmoitti vaimonsa Annelen Liemeen. Harri Syrjänen ja Hans Välimäki opastivat kuinka italialaiset lihapullat sekä mehustetut marjat ja sabayon valmistuvat.

15.9.2005

vieraat: Merja ja Lauri Helaniemi, kokit: Aki Wahlman ja Harri Syrjänen. Meriupseeri Lauri päätyi kokkikouluun vaimonsa Merjan ilmoittamana. Harri Syrjäsen ja Aki Wahlmanin opastuksella valmistuivat liekitetty rapukeitto ja kaura-omenapaistos.

8.9.2005

vieraat: Asta Lius, Sari ja Miika Heikkinen, kokit: Harri Syrjänen ja Hans Välimäki. Sisarukset Sari ja Miika ilmoittivat siskonsa Astan mestarikokkien oppiin. Asta valmisti naanleipää, kalkkuna vindaloota ja pilau-riisiä.

1.9.2005

Vieraat: Henna ja Timppa Ilmonen, somerolainen harrikka-pariskunta. Henna päätti ilmoittaa kiireisen miehensä Timpan kokkikouluun. Aki Wahlmanin ja Jyrki Sukulan opastuksella Timppa valmisti härän sisäfilettä pippurikastikkeen ja paahdettujen perunoiden kera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja